Тръпка - Маги Стийвотър
+26
elly
BeBeTy666
Райс
ujeni
Rouzmary
Rouz
Lina
evi17
papopo
van4et0o
eilipse
stelichka
maciiito
albenii
poli8009
BLooDyKiSs
Darkness92
Teen
Tediii
Sweet Nightmare
wilz
krisinka_24
bibsityY
darina_96
djenitoo
Little_Dhampir
30 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Тръпка - Маги Стийвотър
First topic message reminder :
Тръпка
(Shiver)
Автор: Маги Стийвотър
Дата на издаване 25 Януари 2010 г.
Жанр: детско-юношеска
Издание: 1, 2010 г., 316 стр., Размери:145x210
Корица: мека, корична цена 10.90 лв.
ISBN: 9789547712126
Грейс
Задържах погледа си върху очите на вълка толкова дълго, колкото можах. Бяха ярки, искрящожълти. От толкова близо виждах, че са изпъстрени с всеки нюанс на златистото и светлокафявото. Не исках да отмества очите си от мен. И той не го стори. Исках да се пресегна, да сграбча козината му, да го придърпам към мен, но дланите ми лежаха безпомощни, ръцете ми бяха замръзнали край тялото.
Вече не можех да си спомня какво представляваше топлината.
Едно мигване по-късно и жълтоокия вълк вече го нямаше. Другите от глутницата се скупчваха над мен, задушаваха ме. Нямаше слънце, нямаше светлина. Умирах. Не можех да си спомня как изглеждаше небето.
Сам
Тогава видях очите й. Будни. Живи. Момичето гледаше право в мен, задържайки погледа ми, излъчвайки някаква ужасяваща откровеност.
Отстъпих назад, присвих се, започнах да треперя отново. Но този път това не бе резултат от гнева. Очите й, загледани в моите очи. Кръвта й, стичаща се по лицето ми. Раздирах се отвътре и отвън. Нейният живот. Моят живот.
Глутницата предпазливо се отдалечи от мен. В гърлата им се надигна ръмжене, защото в този миг вече не бях един от тях, а те бяха готови да защитят плячката си. Помислих си, че това е най-красивото момиче, което бях виждал - мъничък, лежащ в снега окървавен ангел, който те се канеха да разкъсат.
Видях я. Видях я по начин, по който никога не бях виждал никого и нищо преди това. И ги спрях.
http://www.kragozor.com/?viewID=1&bd_id=233
Изтегли част от книгата от ТУК
Тръпка
(Shiver)
Автор: Маги Стийвотър
Дата на издаване 25 Януари 2010 г.
Жанр: детско-юношеска
Издание: 1, 2010 г., 316 стр., Размери:145x210
Корица: мека, корична цена 10.90 лв.
ISBN: 9789547712126
Грейс
Задържах погледа си върху очите на вълка толкова дълго, колкото можах. Бяха ярки, искрящожълти. От толкова близо виждах, че са изпъстрени с всеки нюанс на златистото и светлокафявото. Не исках да отмества очите си от мен. И той не го стори. Исках да се пресегна, да сграбча козината му, да го придърпам към мен, но дланите ми лежаха безпомощни, ръцете ми бяха замръзнали край тялото.
Вече не можех да си спомня какво представляваше топлината.
Едно мигване по-късно и жълтоокия вълк вече го нямаше. Другите от глутницата се скупчваха над мен, задушаваха ме. Нямаше слънце, нямаше светлина. Умирах. Не можех да си спомня как изглеждаше небето.
Сам
Тогава видях очите й. Будни. Живи. Момичето гледаше право в мен, задържайки погледа ми, излъчвайки някаква ужасяваща откровеност.
Отстъпих назад, присвих се, започнах да треперя отново. Но този път това не бе резултат от гнева. Очите й, загледани в моите очи. Кръвта й, стичаща се по лицето ми. Раздирах се отвътре и отвън. Нейният живот. Моят живот.
Глутницата предпазливо се отдалечи от мен. В гърлата им се надигна ръмжене, защото в този миг вече не бях един от тях, а те бяха готови да защитят плячката си. Помислих си, че това е най-красивото момиче, което бях виждал - мъничък, лежащ в снега окървавен ангел, който те се канеха да разкъсат.
Видях я. Видях я по начин, по който никога не бях виждал никого и нищо преди това. И ги спрях.
http://www.kragozor.com/?viewID=1&bd_id=233
Изтегли част от книгата от ТУК
Последната промяна е направена от Eli на Сря Яну 20, 2010 4:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Възраст : 30
Местожителство : Murcia, Spain
Re: Тръпка - Маги Стийвотър
O най-сетне и аз я намерих. Толкова много я търсих само.Невероятна е! Веднага започвам да чета.
wilz- Победител
- Брой мнения : 907
Точки : 4414
Присъединяване : 07.11.2009
Възраст : 29
Местожителство : Шумен
Вече съм почти към края на книгата и мога да кажа, че ме грабна! С нетърпение очаквам другите от поредицата.
оо ми тя втората шом не е излязла в Америка кои зн кога ше я има в БГ ;(
bibsityY- Морой-Огън
- Брой мнения : 326
Точки : 1146
Присъединяване : 11.01.2010
Възраст : 31
Местожителство : някаде из България xD
Датата за втората книга е 20.07.2010. Поне такава е информацията с която разполагам. Надявам се, че съм полезна.
poli8009- Читател
- Брой мнения : 291
Точки : 1078
Присъединяване : 04.01.2010
Местожителство : Варна
Корицата е много готина и по коментарите личи,че книгата е хубава.Хм,мисля да си я взема..
albenii- Победител
- Брой мнения : 389
Точки : 1722
Присъединяване : 17.01.2010
Местожителство : Eтрополе
Изглежда книгата стана голям хит, щом ще се издава в доста страни, като се има предвид, че излезе съвсем скоро. Ето няколко чижди корици:
Испания:
Франция:
Италия:
Швеция:
Дания:
Холандия:
Испания:
Франция:
Италия:
Швеция:
Дания:
Холандия:
И тези корици не са лоши, но на мен лично българската ми харесва повече. По-хубава е и от оригиналната.
wilz- Победител
- Брой мнения : 907
Точки : 4414
Присъединяване : 07.11.2009
Местожителство : Шумен
Френската е готина но е нищо в сравнение с българската.Много е добра и на мен лично страшно много ми харесва!
maciiito- Обикновен човек
- Брой мнения : 56
Точки : 290
Присъединяване : 02.01.2010
Обикновено се надявам да се запазят оригиналните корици, но точно за Shiver се радвам, че не са я запазили. Бг корицата е в пъти по - яка от останалите.
Teen- Обикновен човек
- Брой мнения : 81
Точки : 228
Присъединяване : 03.09.2009
Teen написа:Обикновено се надявам да се запазят оригиналните корици, но точно за Shiver се радвам, че не са я запазили. Бг корицата е в пъти по - яка от останалите.
Абсолютно съм съгласна
stelichka- Победител
- Брой мнения : 1209
Точки : 5674
Присъединяване : 24.11.2009
Възраст : 32
Един път и нашите да направят нещо хубаво. Направо не могат да ни стъпят на малкия пръст другите корици.
poli8009- Читател
На мен пък италианската ми харесва най-много.
Tediii- Победител
- Брой мнения : 355
Точки : 1752
Присъединяване : 25.12.2009
Напомнете ми да се гръмна :X: :X: :X: След като излиза на 20.07 докато дойде в Бг ше се преместим да живеем на Пандора егати.Може ли да чакаме толко много.Току що я прочетох,буквално.Преди 5 минути .Книгата е невероятна,уникална ,страхотна,
прелестна и не знам още какви суперлативи да лея за нея.Уникална книжка и авторката изключително умно е направила главите от 2мата герои така че може да се схване всичко до най-малкия детайл.Не съжалявам че си я купих съжалявам само че трябва да чакаме толкова дълго за Копнеж.Мрън!!!
прелестна и не знам още какви суперлативи да лея за нея.Уникална книжка и авторката изключително умно е направила главите от 2мата герои така че може да се схване всичко до най-малкия детайл.Не съжалявам че си я купих съжалявам само че трябва да чакаме толкова дълго за Копнеж.Мрън!!!
maciiito- Обикновен човек
- Брой мнения : 56
Точки : 290
Присъединяване : 02.01.2010
Новини за филмирането на Тръпка!
Коментара на Маги:
Those of you who follow me on Twitter or on Facebook already know this, but Unique Features has hired a screenwriter to adapt SHIVER for film!(no, I wasn't involved in the decision)(no, I don't know how he's doing it)(yes, for now I am cool with that).
- Spoiler:
- Former New Line toppers Michael Lynne and Bob Shaye are moving ahead on supernatural romance "Shiver," hiring Nick Pustay ("Ramona and Beezus") to adapt for their Unique Features shingle.
"Shiver," penned by Maggie Stiefvater, centers on a bittersweet romance between a teen girl and a boy who becomes a wolf each winter. As the temperature drops, the race to keep him human begins. First installment was published by Scholastic Press in August and has been on the bestseller lists for 31 weeks. Sequel "Linger," will be published in August.
"At the core is this heartbreaking love story, between two people who know that their time together is slipping away," Pustay said.
"Ramona and Beezus" starring Selena Gomez and Joey King, is set for release through Fox in July. Pustay's penned "Just Like Beauty" for producer Oren Segal and toon "Scarecrow" for Laika Entertainment.
Unique Features, which has a first-look deal at Warner Bros., is developing an adaptation of Paul McCartney's "High in the Clouds."; trilogies based on J.C. Hutchins' "7th Son" graphic novels and Cassandra Clare's young adult fantasy "The Mortal Instruments"; and two Broadway musicals, "Elf" and "Secondhand Lions."
Коментара на Маги:
Those of you who follow me on Twitter or on Facebook already know this, but Unique Features has hired a screenwriter to adapt SHIVER for film!(no, I wasn't involved in the decision)(no, I don't know how he's doing it)(yes, for now I am cool with that).
Българската корица е най-хубава.
eilipse- Обикновен човек
- Брой мнения : 58
Точки : 217
Присъединяване : 16.10.2009
Възраст : 39
Местожителство : Sofia
Книгата е страхонта. Направо не мога да повярвам колко време трябва да чакам за втората книга. :angry2:
poli8009- Читател
Книгата е трепач! Направо ще умра... Нямам търпение за втората, звучи много интересна.
van4et0o- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 541
Точки : 1884
Присъединяване : 09.01.2010
Местожителство : Пловдив
Книгата наистина е много добра, прочетох я за два дни! Историята е вълнуваща, но нямам търпение за втората книга!
ЕДИТ: Не пиши с цветен шрифт. - Ели
papopo- Стригой
- Брой мнения : 1
Точки : 5
Присъединяване : 18.03.2010
Местожителство : Стара Загора
Книгата не е лоша
evi17- Читател
- Брой мнения : 688
Точки : 2972
Присъединяване : 14.01.2010
Възраст : 27
Много ми хареса прочетох я за два дни и сега ще има доста да почакам.Напълно съм съгласна с вас за корицата-българската е най-хубава!
Lina- Морой-Дух
- Брой мнения : 392
Точки : 1935
Присъединяване : 03.04.2010
Местожителство : Ямбол
Книгата е страхотна.Много емоционална.
Колкото до корицата-нашата е №1.
Колкото до корицата-нашата е №1.
Rouz- Морой-Въздух
- Брой мнения : 256
Точки : 1195
Присъединяване : 01.02.2010
Книгата наистина е много хубава! И корицата е № 1
Rouzmary- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 540
Точки : 2427
Присъединяване : 10.04.2010
Местожителство : Бургас
Все забравям да пиша, след като я прочетох. Много ми хареса книгата, сюжета е страхотен. Двамата са много сладки заедно, а края бе толкова хубавввв :cry21: :cry21: :cry21: Ноооо има още въпроси на които да отговори авторката в втота, трета и четвърта книга :smile11: :smile3: Корицата е страхотна
Мислех, че книгите са само 3. Кажете нешо повече за 4-тата, моля.
Tediii- Победител
- Брой мнения : 355
Точки : 1752
Присъединяване : 25.12.2009
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Копнеж - Маги Стийвотър
» Балада - Маги Стийвотър /Книга 2/
» Завинаги - Маги Стиъвотър
» Конкурс „Усещане за Тръпка”
» Ще стане ли романът „Тръпка” нов тийнейджърски хит?
» Балада - Маги Стийвотър /Книга 2/
» Завинаги - Маги Стиъвотър
» Конкурс „Усещане за Тръпка”
» Ще стане ли романът „Тръпка” нов тийнейджърски хит?
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?