Ще стане ли романът „Тръпка” нов тийнейджърски хит?
+11
Sweet Nightmare
Rose Hathaway
wilz
albenii
van4et0o
evi17
eilipse
BLooDyKiSs
poli8009
Tediii
Little_Dhampir
15 posters
Страница 1 от 1
Ще стане ли романът „Тръпка” нов тийнейджърски хит?
Маги Стийвотър винаги е знаела, че ще се занимава професионално с писане, но никога не си е представяла, че ще постигне толкова голям успех и името й ще стане известно на всеки американски тийнейджър. Романът „Тръпка” е любовна история, ориентирана към младата публика. В нея главни герои са Грейс - момиче, което е странно привлечено от вълците, живеещи в гората зад къщата й – и Сам - момче, което всяка зима се превръща във вълк. Продължението на „Тръпка”, „Копнеж”, предстои да излезе през лятото на 2010 г. У нас романът “Тръпка” е представен от ИК Кръгозор.
След популярността на филмовите адаптации на книги от този род – като сериите за Хари Потър и вампирската сага на Стефани Майер – не е изненадващо, че компанията Unique Features в лицето на легендарните продуценти и режисьори Робърт Шей и Майкъл Лин закупи филмовите права за „Тръпка” и за следващите части от трилогията „Копнеж” и „Завинаги”. Бъдещите филми най-вероятно ще бъдат направени в сътрудничество с Warner Bros. В интервю за IESB (един от най-популярните сайтове за новини от света на киното) Маги Стийвотър разказва какво е чувството всичко, за което си мечтал като дете, да се превърне в реалност.
След популярността на филмовите адаптации на книги от този род – като сериите за Хари Потър и вампирската сага на Стефани Майер – не е изненадващо, че компанията Unique Features в лицето на легендарните продуценти и режисьори Робърт Шей и Майкъл Лин закупи филмовите права за „Тръпка” и за следващите части от трилогията „Копнеж” и „Завинаги”. Бъдещите филми най-вероятно ще бъдат направени в сътрудничество с Warner Bros. В интервю за IESB (един от най-популярните сайтове за новини от света на киното) Маги Стийвотър разказва какво е чувството всичко, за което си мечтал като дете, да се превърне в реалност.
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Възраст : 30
Местожителство : Murcia, Spain
Re: Ще стане ли романът „Тръпка” нов тийнейджърски хит?
Книгите наистина са страхотни, и то не само за млади рамонтични девойчета. Който обича да чете и има вкус веднага усеща магията във всяка една книга. "Тръпка" има голям потенциал, но за съжаление няма добра реклама, което е жалко.
Tediii- Победител
- Брой мнения : 355
Точки : 1752
Присъединяване : 25.12.2009
Възраст : 31
Местожителство : Варна
Незнам. Книгта е хубава, но не колкото Здрач. Така че може би не.
poli8009- Читател
- Брой мнения : 291
Точки : 1078
Присъединяване : 04.01.2010
Местожителство : Варна
На мен лично книгата ми харесва повече от "Здрач", но пък е факт, че в мойта лична класация "Здрач", е на последно място.
А и както каза Tediii, "Тръпка за съжаление няма добра реклама", което за мен е голям пропуск.
А и както каза Tediii, "Тръпка за съжаление няма добра реклама", което за мен е голям пропуск.
Смятам ,че може и да стане . Още не съм я чела но от резюмето се вижда че ще е хубава книга . Грабвате още с първите няколко думи . Съгласна съм , че няма добра реклама отидох в книжарница да я потърся и продавача ме запита какво е това , такова нещо когато си купувах Здрач-а не е имало.
eilipse- Обикновен човек
- Брой мнения : 58
Точки : 217
Присъединяване : 16.10.2009
Възраст : 39
Местожителство : Sofia
Книгата е много хубава, но мисля, че няма да е толкова голям хит колкото "Здрач"
evi17- Читател
- Брой мнения : 688
Точки : 2972
Присъединяване : 14.01.2010
Възраст : 27
Ох, мен ми писна всички да сравнява всички книги с този " Здрач " ...
Истина е, че заради Здрач се зарибих толкова по книгите, но лично на мен тя наистина ми е на последно място в списъка... Тръпка ще стане нов хит, няма как иначе... Само се надявам вече да избират актьори и да филмират някои яки поредици, че ще умра
Истина е, че заради Здрач се зарибих толкова по книгите, но лично на мен тя наистина ми е на последно място в списъка... Тръпка ще стане нов хит, няма как иначе... Само се надявам вече да избират актьори и да филмират някои яки поредици, че ще умра
van4et0o- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 541
Точки : 1884
Присъединяване : 09.01.2010
Възраст : 29
Местожителство : Пловдив
Смятам,че Тръпка ще стане хит!И на мен книгата ми харесва повече от Здрач.И наистина вече е досадно всяка книга да бъде сравнявана с Здрач.Пфу,Здрач,та Здрач ..
albenii- Победител
- Брой мнения : 389
Точки : 1722
Присъединяване : 17.01.2010
Местожителство : Eтрополе
Аз мисля, че вече стана нов тийнейджърски хит. Много хубава книга, която просто е на равно дори малко по-високо ниво от Здрач.Не знам защо въобще ги сравняваме. Това са две напълно различни книги и двете са много интерестни. На мен специално "Тръпка" бе грабна по бързо от Здрач.
wilz- Победител
- Брой мнения : 907
Точки : 4414
Присъединяване : 07.11.2009
Местожителство : Шумен
Не съм я чела, но определено ми звучи интересно. Най-накрая нещо различно от вампири и ангели. Не че другите книги са лоши, но любов и върколаци звучи много изкушаващо.
И наистина е супер досадно всяка Божа книга, която излезе да се сравнява със Здрач. Тия издатели не чувстват ли, че стават досадни? Вярно е, Здрач беше най-новият писък на модата ( поне според мен, половината от феновете се зарибиха, защото беше модерно, особено едни мои любимки, които видях в киното и които щяха да припаднат само при вида на плаката), но има и много по-добри книги от него. Не знам защо някой не вземе да го признае, тогава всички ще се втурнат да разправят, че друг роман им е любим.
И наистина е супер досадно всяка Божа книга, която излезе да се сравнява със Здрач. Тия издатели не чувстват ли, че стават досадни? Вярно е, Здрач беше най-новият писък на модата ( поне според мен, половината от феновете се зарибиха, защото беше модерно, особено едни мои любимки, които видях в киното и които щяха да припаднат само при вида на плаката), но има и много по-добри книги от него. Не знам защо някой не вземе да го признае, тогава всички ще се втурнат да разправят, че друг роман им е любим.
Rose Hathaway- Победител
- Брой мнения : 953
Точки : 3668
Присъединяване : 30.03.2010
Възраст : 31
Местожителство : Montana, St. Vladimir Academy
Според мен има много големи шансове да стане нов тийнейджърски хит, защото историята е интересна, вълнуваща и приковава вниманието. Поне за мен беше така. Честно казано ми хареса повече от " Здрач", макар че той си беше просто мания.
Определено ще стане хит, особено след като направят филм. Има мого причини да стане мания:
- интересна и увлекателна история
- любов между момиче и върколак
- написана е на достъпен език и лесно се чете
- книгите са само 3
- корицата и отзивите са добри
- ще бъде поредния блогбъстър....
И т.н.... Само се надявам всички да не луднат по вълците. Обожавам ти!
- интересна и увлекателна история
- любов между момиче и върколак
- написана е на достъпен език и лесно се чете
- книгите са само 3
- корицата и отзивите са добри
- ще бъде поредния блогбъстър....
И т.н.... Само се надявам всички да не луднат по вълците. Обожавам ти!
TheBlackPearl- Баннат
- Брой мнения : 52
Точки : 228
Присъединяване : 19.06.2010
Възраст : 32
Местожителство : София
Аз започнах да я чета,но нещо не ме завладява...Мисля,че вътре няма тръпка, за да ме накара да чета Не мисля,че ще стане голям хит..Не ми допада особено книгата,но мисля,че филмът ще е сполучлив и ще ми хареса.
Beautiful_nightmare- Морой-Въздух
- Брой мнения : 290
Точки : 1346
Присъединяване : 23.05.2010
Не! Няма да стане нов тийн хит :)
Lora11- Морой-Въздух
- Брой мнения : 272
Точки : 1221
Присъединяване : 28.02.2010
Според мен няма да стане, защото книгата не те грабва както другите поредици
Sexy_Vampgirl- Дампир-Второкурсник
- Брой мнения : 562
Точки : 2729
Присъединяване : 04.08.2010
Възраст : 26
Местожителство : Монтана
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?