Конкурс „Усещане за Тръпка”
+4
wilz
mulatkata
djenitoo
Little_Dhampir
8 posters
Страница 1 от 1
Конкурс „Усещане за Тръпка”
Ако все още не сте прочели „Тръпка” от Маги Стийвотър, време е да го направите! Ако пък вече сте свършили тази работа, ви съветваме да грабвате фотоапарати, камери, телефони или с каквото друго разполагате и да развихрите фантазията си!
ИК „Кръгозор” организира конкурс за любителски снимки и колажи на тема „Усещане за Тръпка”. В него можете да участвате, като изпратите до три броя свои материали по темата на адрес konkurs@kragozor.com
Изборът какво да снимате е изцяло ваш – хора, животни, предмети, пейзажи… Изобщо, покажете ни всичко, което свързвате с „Тръпка”! Не пропускайте да ни изпратите своето име, телефон и адрес за връзка. Файловете ви трябва да са в някой от следните формати: JPG, JPEG, TIFF, PNG с максимален размер 1024 х 768 точки. Материалите, участващи в конкурса, ще бъдат публикувани в блога на издателство "Кръгозор"
Авторитетното тричленно жури ще връчи наградите в три категории:
•Победителя в категория «Най-добра композиция» ще определи Иван Домузчиев – дизайнерът, който създаде българската корица на «Тръпка», сочена лично от Маги Стийвотър за най-доброто оформление на романа в света до момента.
•Победителя в категория «Визия, най-близка до атмосферата на книгата» ще определи Александър Бакалов – преводачът, благодарение на когото «Тръпка» зазвуча на български и когото сме натоварили със задачата да доразкаже историята на Сам и Грейс чрез втория том от трилогията – «Копнеж».
•Победителя в категория «Най-оригинално хрумване» на тема «Усещане за Тръпка» ще определи Паулина Мичева – редакторът, който откри «Тръпка» за българските тийнейджъри. Тя цени романтиката, чувството за хумор и нестандартните идеи.
Трите отличени творби ще донесат на своите автори чудесна награда от електронна книжарница «Кръгозор». Ако вие сте сред щастливците, избрани от журито, ще получите ваучер за книги на стойност 100 лв., с който можете да пазарувате заглавия по ваш избор до края на 2010 г. (Тук само ще припомним, че в следващите месеци предстои издаването на втора част на «Тръпка» – «Копнеж», на бестселъра «Прелестни създания», на «Дневниците на Кари», на «Графиня Батори» и още куп страхотни неща!)
Побързайте! Имате време да се включите само до 19 март! Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на в този блог точно на 22 март – Първа пролет – в деня, в който зимата и студът официално си отиват!
Блогът на "Кръгозор" ИК „Кръгозор” организира конкурс за любителски снимки и колажи на тема „Усещане за Тръпка”. В него можете да участвате, като изпратите до три броя свои материали по темата на адрес konkurs@kragozor.com
Изборът какво да снимате е изцяло ваш – хора, животни, предмети, пейзажи… Изобщо, покажете ни всичко, което свързвате с „Тръпка”! Не пропускайте да ни изпратите своето име, телефон и адрес за връзка. Файловете ви трябва да са в някой от следните формати: JPG, JPEG, TIFF, PNG с максимален размер 1024 х 768 точки. Материалите, участващи в конкурса, ще бъдат публикувани в блога на издателство "Кръгозор"
Авторитетното тричленно жури ще връчи наградите в три категории:
•Победителя в категория «Най-добра композиция» ще определи Иван Домузчиев – дизайнерът, който създаде българската корица на «Тръпка», сочена лично от Маги Стийвотър за най-доброто оформление на романа в света до момента.
•Победителя в категория «Визия, най-близка до атмосферата на книгата» ще определи Александър Бакалов – преводачът, благодарение на когото «Тръпка» зазвуча на български и когото сме натоварили със задачата да доразкаже историята на Сам и Грейс чрез втория том от трилогията – «Копнеж».
•Победителя в категория «Най-оригинално хрумване» на тема «Усещане за Тръпка» ще определи Паулина Мичева – редакторът, който откри «Тръпка» за българските тийнейджъри. Тя цени романтиката, чувството за хумор и нестандартните идеи.
Трите отличени творби ще донесат на своите автори чудесна награда от електронна книжарница «Кръгозор». Ако вие сте сред щастливците, избрани от журито, ще получите ваучер за книги на стойност 100 лв., с който можете да пазарувате заглавия по ваш избор до края на 2010 г. (Тук само ще припомним, че в следващите месеци предстои издаването на втора част на «Тръпка» – «Копнеж», на бестселъра «Прелестни създания», на «Дневниците на Кари», на «Графиня Батори» и още куп страхотни неща!)
Побързайте! Имате време да се включите само до 19 март! Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на в този блог точно на 22 март – Първа пролет – в деня, в който зимата и студът официално си отиват!
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Възраст : 30
Местожителство : Murcia, Spain
Re: Конкурс „Усещане за Тръпка”
Снимките сега ли трябва да бъдат правени?Защото аз имам подходящи,които съм правила преди.Мога ли да използвам тях или трябва да правя нови?
mulatkata- Победител
- Брой мнения : 188
Точки : 803
Присъединяване : 02.11.2009
И аз имам един въпрос.А може ли да са наши рисунки?! Съвсем на скоро след като прочетох "Тръпка" бях доста развълнувана и нарисувах една сравнително подходяща рисунка(Всъщност не знам дали е подходява за 2 книга, защото нямам представа какво се случва, но има общо попринцип с сюжета)
wilz- Победител
- Брой мнения : 907
Точки : 4414
Присъединяване : 07.11.2009
Възраст : 29
Местожителство : Шумен
Мисля, че снимките може да са правени и преди. Едва ли има проблем, а относно другите въпроси ще питам и ще ви кажа.
Ето ги отговорите на въпросите ви:
Привет, Ели!
Много ви благодарим за въпросите. Наистина сме пропуснали да уточним доста неща май...
Започваме по ред:
1. Можете да участвате и със снимки, които сте направили преди - стига да пасват на темата на конкурса.
2. Да, рисунки, колажи от текстове и всякакви други интересни идеи са добре дошли. Разбира се, стига изображенията да са подадени в електронен вид в съответните формати.
3. Няма причина за изключваме от колажите изображения и снимки, пуснати за свободно ползване в мрежата. Но все пак нека да припомним - в колажа водещ е авторският принос и уникалната композиция! Развихрете си въображението и направете нещо свое!
Поздрави от нас! Чакаме снимки и колажи и продължаваме да подготвяме нови книги.
Илина
Привет, Ели!
Много ви благодарим за въпросите. Наистина сме пропуснали да уточним доста неща май...
Започваме по ред:
1. Можете да участвате и със снимки, които сте направили преди - стига да пасват на темата на конкурса.
2. Да, рисунки, колажи от текстове и всякакви други интересни идеи са добре дошли. Разбира се, стига изображенията да са подадени в електронен вид в съответните формати.
3. Няма причина за изключваме от колажите изображения и снимки, пуснати за свободно ползване в мрежата. Но все пак нека да припомним - в колажа водещ е авторският принос и уникалната композиция! Развихрете си въображението и направете нещо свое!
Поздрави от нас! Чакаме снимки и колажи и продължаваме да подготвяме нови книги.
Илина
Ееее мн мерси за отговорите аз се залавям за фотошопа . Натисувах и една исунка вчера, може и нея да пусна.
Мерси за отговора Ели Съвсем скоро и аз ще си пратя работите.
wilz- Победител
Аз ще пращам снимки.
mulatkata- Победител
о аз веднага се развихрих и моделка си намерих и кучето ми за модел..да се нядяваме че ще ми се осъществят идеите
maciiito- Обикновен човек
- Брой мнения : 56
Точки : 290
Присъединяване : 02.01.2010
Кога ще бъдат обявени победителите?
mulatkata- Победител
Би трябвало днес да ги обявят.
Това е супер. Не, че съм участвала. Просто нямам търпение да вида коя са харесали. Стискам палци на всички.
poli8009- Читател
- Брой мнения : 291
Точки : 1078
Присъединяване : 04.01.2010
Местожителство : Варна
Оффф, аз участвах, гладах още 7 часа сутринта и сега пак не са ги обявили ;( Напрежението ме убива :angry2:
ееее хайде де кога ще ги кажят .направо не ми останаха нокти за гризане :shocked2:
vasi- Стригой
- Брой мнения : 8
Точки : 33
Присъединяване : 26.01.2010
Аз също спечелих просто не можах да повярвам!!!!Досега пищях! :(party): :(party): :(party):
maciiito- Обикновен човек
- Брой мнения : 56
Точки : 290
Присъединяване : 02.01.2010
Моля ви някой да ме убие!!!Аз забравих да ги пратя А си имах и снимките и рисунката си сканирах и......ох направо ми иде да се хвърля през терасата :angry2: Ох че съм тъпа, тъпа,тъпа.....
wilz- Победител
Честито на победителките!
Награда за най-добра композиция - автор: Елена-Аврора Кутевска
Награда за най-оригинално хрумване - автор: Джейлян Адемова
Награда за визия, най-близка до атмосферата на книгата - автор: Калина Вълчинкова
Награда за най-добра композиция - автор: Елена-Аврора Кутевска
Награда за най-оригинално хрумване - автор: Джейлян Адемова
Награда за визия, най-близка до атмосферата на книгата - автор: Калина Вълчинкова
Ммм туку що видях творенията ви! На Джени е наистина много оригинално!
darina_96- Победител
- Брой мнения : 172
Точки : 800
Присъединяване : 22.11.2009
Възраст : 28
Местожителство : Ямбол
Similar topics
» Тръпка - Маги Стийвотър
» Ще стане ли романът „Тръпка” нов тийнейджърски хит?
» Конкурс за лого на форума!
» Подмененият конкурс на издателство "Кръгозор"
» Конкурс за трейлър на Академия за вампири
» Ще стане ли романът „Тръпка” нов тийнейджърски хит?
» Конкурс за лого на форума!
» Подмененият конкурс на издателство "Кръгозор"
» Конкурс за трейлър на Академия за вампири
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?