Дневникът на Е. Станева
Страница 1 от 1
Дневникът на Е. Станева
Мило дневниче , предстоящата седмица ще бъде изпълнена само със спънки ! Имам по толкова много предмети да се подготвям за училище , че чак не ми се започва , а и нямам кой знае какъв ентусиазъм. Имам чувството , че за мен специално времето бяга като Юсейн Болт , за да ми се изсмее в края на деня , тъй като пак нищо не съм могла да свърша от планираните си задачи ! Стискай ми палци и се надявам късмета да е на моя страна !
elizabetta_90- Победител
- Брой мнения : 946
Точки : 4613
Присъединяване : 02.11.2012
Re: Дневникът на Е. Станева
Натоварената ми седмица е пред своя край и аз съм повече от доволна да ти съобщя ,мило дневниче , че успях да достигна максимума ,към който се стремях и завърших с високи оценки този първи срок ! Честито на мен Надявам се втория срок да се постарая повече и да завърша само с шестици ! Силно се надявам !
Имам междусрочна ваканция ,така че сега ще си почина мъничко и след това пак се започва ! А само да знаеше каква ми е ужасна програмата ! Не знам как ще се оправям ,но се надявам всичко да се нареди благополучно за мен !
Имам междусрочна ваканция ,така че сега ще си почина мъничко и след това пак се започва ! А само да знаеше каква ми е ужасна програмата ! Не знам как ще се оправям ,но се надявам всичко да се нареди благополучно за мен !
elizabetta_90- Победител
Re: Дневникът на Е. Станева
Мило дневниче , идва края на срока в училище и единственото ,което мога да кажа е , че се надявам да се справя с всичкия този стрес. Да ме питаш за очакванията ми за близкото бъдеще е все едно да ме питаш за някакво предсказание , което ми е до такава степен замъглено , че и с кърпа да опитам да го избърша няма да има никаква разлика. Предполагам , че всичко достигна момента , в който трябва да измисля как мога да дам всичко от себе си , а каквото ще да става . Силно се надявам да не кривна по страничната пътека ,която се очертава все по-ясно и по-ясно, а ако нещо подобно стане се надявам да изляза от тинята,която би ме заобиколила.
Споменах ли , че май си намерих работа ? Да се надяваме да се справя добре и нищо да не ме затруднява...понякога малко съжалявам за това , че няма да успея да видя братовчед си лятото , а как ми се ходи на гости, нямаш си и на идея ... Когато пътувам до там сякаш се откъсвам от собствения си живот и го заменям за нов, този ,който съм си устроила там, забравям за всичко и се отпускам , а времето лети ... и лети ...
Споменах ли , че май си намерих работа ? Да се надяваме да се справя добре и нищо да не ме затруднява...понякога малко съжалявам за това , че няма да успея да видя братовчед си лятото , а как ми се ходи на гости, нямаш си и на идея ... Когато пътувам до там сякаш се откъсвам от собствения си живот и го заменям за нов, този ,който съм си устроила там, забравям за всичко и се отпускам , а времето лети ... и лети ...
elizabetta_90- Победител
Similar topics
» Дневникът на Ели
» Дневникът на Дая
» Дневникът на Blood_Rose
» Дневникът на Хрисс
» Дневникът на Михи
» Дневникът на Дая
» Дневникът на Blood_Rose
» Дневникът на Хрисс
» Дневникът на Михи
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?