Дневникът на Хрисс
Страница 1 от 1
Дневникът на Хрисс
Ето ме и мен.
01 юли 2010 - 17:09
След 16 часа сън се чувствам ужасно, но трябва да оправя раздела за лъжкините и ме е яд, че съм забравила английския. Като цяло нищо интересно не се случва . Чакам да стане 19ч. , за да изляза навън.
01 юли 2010 - 17:09
След 16 часа сън се чувствам ужасно, но трябва да оправя раздела за лъжкините и ме е яд, че съм забравила английския. Като цяло нищо интересно не се случва . Чакам да стане 19ч. , за да изляза навън.
Хрисс- Победител
- Брой мнения : 250
Точки : 1229
Присъединяване : 06.12.2009
Възраст : 29
Местожителство : Плевен
Re: Дневникът на Хрисс
Не съм писала от 5 дни..
Обожавам събота и неделя. Направо смачкахме Холандия ( с 3:0).
Баси кефа беше!Направо подскачах и виках вкъщи : "Българи юнаци!". Наистина ги отнесохме, особено първия мач. Отначалото много се притеснявах, защото холандците играят по- добре като гости, а то какво стана - първия гейм го взехме с 25:9. Направо поставихме рекорд в световната лига. В неделя мача беше по- напрегнат и труден, но се справихме и отново 3:0. Следват мачове в четвъртък и петък със световния шампион Бразилия, които бяха много силни, но сега си имат доста проблеми в отбора.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Като цяло дните от ваканцията са скучни.В неделя сутринта ходих с две приятелки в Кайлъка и влязохме в една река и бяхме мокри, а после ловихме пеперуди. Аз хванах 5 *горда*. И това беше интересното. Иначе прекарвам времето си в един гараж, където си слушаме музика и играем карти или ядем. Абе не е чак толкова скучно, но ..
Обожавам събота и неделя. Направо смачкахме Холандия ( с 3:0).
Баси кефа беше!Направо подскачах и виках вкъщи : "Българи юнаци!". Наистина ги отнесохме, особено първия мач. Отначалото много се притеснявах, защото холандците играят по- добре като гости, а то какво стана - първия гейм го взехме с 25:9. Направо поставихме рекорд в световната лига. В неделя мача беше по- напрегнат и труден, но се справихме и отново 3:0. Следват мачове в четвъртък и петък със световния шампион Бразилия, които бяха много силни, но сега си имат доста проблеми в отбора.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Като цяло дните от ваканцията са скучни.В неделя сутринта ходих с две приятелки в Кайлъка и влязохме в една река и бяхме мокри, а после ловихме пеперуди. Аз хванах 5 *горда*. И това беше интересното. Иначе прекарвам времето си в един гараж, където си слушаме музика и играем карти или ядем. Абе не е чак толкова скучно, но ..
Хрисс- Победител
Re: Дневникът на Хрисс
Охх, много ме е яд. Как може да паднем .. Грр, но все още имаме шанс за финалите на Световната лига. Утре е определящият мач- стискайте палци..
Хрисс- Победител
Similar topics
» Дневникът на Blood_Rose
» Дневникът на Ели
» Дневникът на Дая
» Дневникът на Ваня
» Дневникът на Меланрох
» Дневникът на Ели
» Дневникът на Дая
» Дневникът на Ваня
» Дневникът на Меланрох
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?