Роуз или Лиса?
+54
Thэ Dark Girl
alisiq1993
Blood Sister
darina112
desi_98
Mdesy
mileidito
djuli
elizabetta_90
tedi-lider
Black Devil
hrisetooo
Johnna1995
Lisa28
Mia Zeklos
Ronrinesu
BeBeTy666
mir4eto97
Krisinka_s
lissa.va
Beautiful_nightmare
Rose~Hathaway
dark_lady
Rouzmary
VampirePrincess
Rose Hathaway
clementine
justy
evi17
r_dosta
paradise`
Sweet Nightmare
life_and_twilight
eilipse
Rouz
misha
Wanderer
vamp_lady898
albenii
van4et0o
mimolinka92
bibiletka
kat_i
Tediii
ashley green
stelichka
Mev'anan
Nyx_Vampire
wilz
curse
BLooDyKiSs
Melanroh
djenitoo
Little_Dhampir
58 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Роуз или Лиса?
Коя препочитате - Роуз или Лиса? Защо?
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Възраст : 30
Местожителство : Murcia, Spain
Re: Роуз или Лиса?
Предпочитам Лиса. Но и в двете има неща които ми допадат, засега доминира Лиса. Тя е мн мила, сладка и внимателна, добра приятелка е, само не ми харесва това е дарбата й, защото ще я поогуби, но все пак не си го е избрала тя. Иначе и Роуз харесвам, но на моменти ми идва прекалено тази нейна напереност . Въпреки, че ми харесва, че толкова жертвоготовна за Лиса и така добра и мила с нея.
И двете имат своите добри и лоши страни...като че ли харесвам Роуз повече,защото е по-твърда и по-силна,но вътре в себе си е много по-уязвима,отколкото показва.Но пък ми допада промяната,която преживява Лиса от началото до края на книгата.И двете героини имат своя чар
Melanroh- Обикновен човек
- Брой мнения : 78
Точки : 383
Присъединяване : 15.11.2009
Възраст : 29
Местожителство : Somewhere out of the clouds...
Както бях написала в писмото:
"Предпочитам Роуз, заради силна обич, която изпитва към Лиса. Заради начина й на мислене, заради прямотата й, борбения й дух, чувството й за хумор... Заради всичко, което е тя!"
"Предпочитам Роуз, заради силна обич, която изпитва към Лиса. Заради начина й на мислене, заради прямотата й, борбения й дух, чувството й за хумор... Заради всичко, което е тя!"
На мен повече ми харесва Роуз и има само една причина искам да съм като нея !!! Не че не харесвам Лиса просто предпочитам Роуз
curse- Победител
- Брой мнения : 493
Точки : 2471
Присъединяване : 29.11.2009
Възраст : 31
Местожителство : Пловдив
Повече ми харесва Роуз.Начина по който защитава Лиса на всяка цена ,как би дала всичко дори и живота си нея и какво ли още не... просто всичко ми харесва в нея.
wilz- Победител
- Брой мнения : 907
Точки : 4414
Присъединяване : 07.11.2009
Местожителство : Шумен
Роуз!
Просто характерът 'и ми допада повече. Тя има силна воля, казва, каквото мисли, държи се естествено и е пряма и открита, смела е, макар и понякога безрасъдна, готова е на всичко, за да защити Лиса. Освен това е и забавна и чаровна. Не че не харесвам Лиса, но Роуз е по-близка до мен, мисля, че на нейно място и аз бих се държала по същия начин, и затова тя ми е любимката!
Просто характерът 'и ми допада повече. Тя има силна воля, казва, каквото мисли, държи се естествено и е пряма и открита, смела е, макар и понякога безрасъдна, готова е на всичко, за да защити Лиса. Освен това е и забавна и чаровна. Не че не харесвам Лиса, но Роуз е по-близка до мен, мисля, че на нейно място и аз бих се държала по същия начин, и затова тя ми е любимката!
Последната промяна е направена от Mev'anan на Пон Апр 26, 2010 10:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Mev'anan- Победител
- Брой мнения : 1737
Точки : 8941
Присъединяване : 29.12.2009
Местожителство : Land of Confusion
Роуз
Защото тя е всичко което аз не успявам да съм - смела, със самочувствие, корав и кален характер, много борбена и силна. Лиса също е очарователна но понякога всичката тази доброта и среснителност ти пречат в живота, особено ако има хора които да се възползват от това. Казвам го то опит, защото аз съм много мекушав и безхарактерен човек, почти никога не мога да откажа услуга на някой, а ако го направя после се чувствам гузна
Защото тя е всичко което аз не успявам да съм - смела, със самочувствие, корав и кален характер, много борбена и силна. Лиса също е очарователна но понякога всичката тази доброта и среснителност ти пречат в живота, особено ако има хора които да се възползват от това. Казвам го то опит, защото аз съм много мекушав и безхарактерен човек, почти никога не мога да откажа услуга на някой, а ако го направя после се чувствам гузна
stelichka- Победител
- Брой мнения : 1209
Точки : 5674
Присъединяване : 24.11.2009
Възраст : 32
Роуз е страхотна!Няма друга такава!Казва винаги това което мисли и това много ми харесва! Лиса също ме кефи,но не чак толкова .
Роуз!!!!
Заради, това което е.
Може да я е страх, да не се чувства добре.....да желае някого, когото не трябва, но върпеки всичко ще превъзмогне себе си и ще направи каквото е необходими за да защити Лиса, дори от нея самата. Струва си да имаш такава приятелка и да я цениш. Много уважавам Лиса за това, че и тя е готова да я защитава.
Но все пак Роуз си е Роуз....
Заради, това което е.
Може да я е страх, да не се чувства добре.....да желае някого, когото не трябва, но върпеки всичко ще превъзмогне себе си и ще направи каквото е необходими за да защити Лиса, дори от нея самата. Струва си да имаш такава приятелка и да я цениш. Много уважавам Лиса за това, че и тя е готова да я защитава.
Но все пак Роуз си е Роуз....
Tediii- Победител
- Брой мнения : 355
Точки : 1752
Присъединяване : 25.12.2009
Местожителство : Варна
Роуз!!!!
kat_i- Обикновен човек
- Брой мнения : 97
Точки : 481
Присъединяване : 03.01.2010
Роуз с 4 крайника
bibiletka- Обикновен човек
- Брой мнения : 111
Точки : 579
Присъединяване : 30.12.2009
Възраст : 27
Местожителство : sOmeWheRe... :P
Роуз!
Много ми харесва характера й.А с начина и на мислене.
Много ми харесва характера й.А с начина и на мислене.
mimolinka92- Стригой
- Брой мнения : 42
Точки : 127
Присъединяване : 10.01.2010
Чела съм само първата книга, но Роуз ми харесва много повече... Лиса ми е повече крехка, а Роуз е невероятна... силен дух, голяма обич и привързаност към близките!
van4et0o- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 541
Точки : 1884
Присъединяване : 09.01.2010
Местожителство : Пловдив
Наистина не мога да реша.Роуз супер много ме дрази с нейните "остроумни" коментари.Лиса от друга страна може да е по-крехка,но е по-уравновесена.Вярно,Роуз постоянно се грижи за Лиса и я защитава.Обаче после се вижда как Лиса се измъчва,заради това,на което е подложена Роуз и също е готова да се жертва за нея.Може би малко повече харесвам Лиса,защото най-много се доближава до характера ми.
albenii- Победител
- Брой мнения : 389
Точки : 1722
Присъединяване : 17.01.2010
Местожителство : Eтрополе
Роуз! Тя е много смела, борбена, не се страхува да нарече нещата с истинските им имена и прави всичко, за да защити тези, които обича.
vamp_lady898- Победител
- Брой мнения : 1224
Точки : 6456
Присъединяване : 10.01.2010
Местожителство : In that place that only I know
Лиса.
Много повече я харесвам като персонаж,не само защото не е перфектна,а и защото ми напомня за мен самата. Харесвам я защото е преживяла наистина много,но намира начин да излее мъката си ;/
Много повече я харесвам като персонаж,не само защото не е перфектна,а и защото ми напомня за мен самата. Харесвам я защото е преживяла наистина много,но намира начин да излее мъката си ;/
Wanderer- Победител
- Брой мнения : 42
Точки : 188
Присъединяване : 09.09.2009
Местожителство : Dharmaville.
определено Роуз- тя има силна воля, казва каквото мисли, държи се естествено и е открита, смела,понякога дейста импулсивно, но е готова да даде всичко , за да защити Лиса.Също така има страхотно чувство за хумор и е чаровна. Лиса също я харесвам , но Роуз просто се доближава много до моя характер..
misha- Стригой
- Брой мнения : 20
Точки : 115
Присъединяване : 29.01.2010
Възраст : 28
Местожителство : Шумен
Роуз.
Харесва ми,че е борбена и добра приятелка.
Харесва ми,че е борбена и добра приятелка.
Rouz- Морой-Въздух
- Брой мнения : 256
Точки : 1195
Присъединяване : 01.02.2010
Роуз . Няма как да избера друго тя е най-запомнящия се герой и няма как да не е така като във всяка от сцените присъства .Никой от другите герои не е толкова подробно описан .Особено Лиса освен негативните последици от дарбата и възможноста да манипулира друго за нея не се разбира .Искрено се надявам по нататък героинята и да се развие /Чела съм само първата книга/ .Но за сега съм 100 % зад Роуз
eilipse- Обикновен човек
- Брой мнения : 58
Точки : 217
Присъединяване : 16.10.2009
Възраст : 39
Местожителство : Sofia
Лиса!!
Страшно ми харесва.Обичам също така и Роуз но Лиса е моят фаворит.Може би малко повече ми прилича на мен самата по характер.Пък и Кристиян е мой тип момче...
Страшно ми харесва.Обичам също така и Роуз но Лиса е моят фаворит.Може би малко повече ми прилича на мен самата по характер.Пък и Кристиян е мой тип момче...
life_and_twilight- Стригой
- Брой мнения : 25
Точки : 101
Присъединяване : 02.02.2010
Аз предпочитам Роуз, въпреки че имам същия характер като Лиса, бих искала да съм като Роуз!
Роуз
Защото е от типа лоялни приятели , на които човек може да разчита. Независимо от буйния си нрав [което не означава непременно , че е лоша страна] , когато упре до Лиса абсолютно винаги се уравновесява , контролира се и се опитва да избере най-правилния начин да й помогне. Ужасно много уважавам покровителствената й част , готовността й да се жертва за приятелката си.
Защото е от типа лоялни приятели , на които човек може да разчита. Независимо от буйния си нрав [което не означава непременно , че е лоша страна] , когато упре до Лиса абсолютно винаги се уравновесява , контролира се и се опитва да избере най-правилния начин да й помогне. Ужасно много уважавам покровителствената й част , готовността й да се жертва за приятелката си.
paradise`- Обикновен човек
- Брой мнения : 88
Точки : 381
Присъединяване : 02.03.2010
Местожителство : highway to hell
r_dosta- Дампир-Пазител
- Брой мнения : 1252
Точки : 6955
Присъединяване : 09.01.2010
Възраст : 30
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Луси Фрай в ролята на Лиса
» Азбуката на Роуз
» Подхождат ли си Роуз и Дмитрий?
» Най подходяща актриса за Роуз
» Приказка за Роуз и Дмитрий [превод]
» Азбуката на Роуз
» Подхождат ли си Роуз и Дмитрий?
» Най подходяща актриса за Роуз
» Приказка за Роуз и Дмитрий [превод]
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?