Любим момент от четвъртата книга?
+6
stelichka
Sweet Nightmare
Krisinka_s
kat_i
Beautiful_nightmare
Rose Hathaway
10 posters
Страница 1 от 1
Любим момент от четвъртата книга?
Кои моменти ви харесаха най-много? Споделете!
Rose Hathaway- Победител
- Брой мнения : 953
Точки : 3668
Присъединяване : 30.03.2010
Възраст : 31
Местожителство : Montana, St. Vladimir Academy
Re: Любим момент от четвъртата книга?
Аз нямам точно любим момент.Всички моменти , в които Роуз си спомняше за Дмитрий бяха сърцераздирателни и съм плакала на тях.Впечатлиха ме и моментите когато Дмитрий я бе пленил.Просто не очаквах това от него.Беше доста подъл.А и не съм подозирала , че такова нещо може да се случи с Роуз.Тя буквално за кратко си беше кървава курва , но не можеше да направи нищо и въобще не я упреквам.Все пак накрая се осъзна.
Много силни бяха и моментите когато Дмитрий я гонеше в гората и тя го прободе.
П.П. - Когато Роуз беше в Баи при семейството му беше много сладко.Харесаха ми там всички моменти.
Много силни бяха и моментите когато Дмитрий я гонеше в гората и тя го прободе.
П.П. - Когато Роуз беше в Баи при семейството му беше много сладко.Харесаха ми там всички моменти.
Beautiful_nightmare- Морой-Въздух
- Брой мнения : 290
Точки : 1346
Присъединяване : 23.05.2010
И аз съм на същия принцип. Май няма момент, който да не ми е харесал в тази книга.
За тъжни, наистина са тези, в които Роуз си спомня стария Дмитрий. Много ми хареса разговора им в хижата и как правеха ангелчета в снега. Това беше много сладко и миличко. А и това с кървавата курва аз го преживях още през април, големия шок, но то не ми попречи пак да се опуля. Понеже не я бях чела цялата, а само произволно избрани части (исках да имам някаква изненада) и на моменти просто зяпнах. Много ми хареса и помена на Дмитрий. Беше толкова сърцераздирателен.
Престоя на Роуз в Баи също беше хубав. Харесаха ми и сънищата с Ейдриън, и как Сидни просто си се появи от нищото и се скара на Роуз, че й отваря работа. И споровете с Ейб, и накрая разговорите с Лиса, Ейдриън, Албърта, майка й, Ейб (особено, когато разбира кой е), Оксана и Марк. Изобщо всичко, но гонитбата между Роуз и Димка накрая просто беше велика. Точно като за тях двамата. Нкой не се предава, бойци до край. За мен това е най-силната книга от поредицата досега.
За тъжни, наистина са тези, в които Роуз си спомня стария Дмитрий. Много ми хареса разговора им в хижата и как правеха ангелчета в снега. Това беше много сладко и миличко. А и това с кървавата курва аз го преживях още през април, големия шок, но то не ми попречи пак да се опуля. Понеже не я бях чела цялата, а само произволно избрани части (исках да имам някаква изненада) и на моменти просто зяпнах. Много ми хареса и помена на Дмитрий. Беше толкова сърцераздирателен.
Престоя на Роуз в Баи също беше хубав. Харесаха ми и сънищата с Ейдриън, и как Сидни просто си се появи от нищото и се скара на Роуз, че й отваря работа. И споровете с Ейб, и накрая разговорите с Лиса, Ейдриън, Албърта, майка й, Ейб (особено, когато разбира кой е), Оксана и Марк. Изобщо всичко, но гонитбата между Роуз и Димка накрая просто беше велика. Точно като за тях двамата. Нкой не се предава, бойци до край. За мен това е най-силната книга от поредицата досега.
Rose Hathaway- Победител
- Брой мнения : 953
Точки : 3668
Присъединяване : 30.03.2010
Местожителство : Montana, St. Vladimir Academy
Съгласна съм.През цялото време докато я четох сърцето щеше да ми се пръсне.Ришел както може да зарадва читателите с щастливи моменти , така и ги разплаква от болка по героите си.Rose Hathaway написа:За мен това е най-силната книга от поредицата досега.
Страшна книга!
Beautiful_nightmare- Морой-Въздух
- Брой мнения : 290
Точки : 1346
Присъединяване : 23.05.2010
И аз съм на същото мнение. И на мен всички моменти са ми любими. Особено , когато Роуз си помняше всеки момент прекаран със Дмитрий и целия й престой в Баи. Това със Сидни наистина беше яко :hi: аз лично на когато беше в Баи наистина щях да се разплача и когато говидя...и ми беше гадно когато е плени как се държа с нея.... но иначе ботката им накрая беше неввероятна както каза Rose Hathaway : Точно като за тях двамата. Нкой не се предава, бойци до край. За мен това е най-силната книга от поредицата досега. Също беше много яко като помага на Лиса да се справи с Ейвъри и другите Книгата е просто невероятна
kat_i- Обикновен човек
- Брой мнения : 97
Точки : 481
Присъединяване : 03.01.2010
Това е една от малкото книги,която ме е разплаквала повече от 1 път.Изпълнена е с много силни моменти-спомените на Роуз за Дмитрий,момента когато беше пленена и когато се преследваха-най вече момента на моста!!!! ... както и много сладки и комични-престоят и в Бая,ангелчетата в снега,срещата и със Сидни,Ейб и т.н.
Като цяло обожавам книгата и всеки един неин момент ми е любим!!!
Като цяло обожавам книгата и всеки един неин момент ми е любим!!!
Krisinka_s- Дампир-Пазител
- Брой мнения : 1280
Точки : 6337
Присъединяване : 20.01.2010
Ами нз, може би момента когато Роуз избягва от Дмитрий. А също така ми беше много интересно да чета за Лиса и Ейвъри.
Не мога да избера ... цялата книга много ми хареса и ми е любима
Престоя на Роуз у сем. Беликови и спомените за Дмитрий ми бяха много интересни, периода който прекара един вид под наркоза И така очакваното бягството на Роуз, което все се чудех как и кога ще стане, беше също много вълнуващ и напрегнат момент, но и самия край също беше много интересен - писмото от Дмитрий, че е още жив ...
Но много ме зарадва и момента, когато Ейдриън я посреща на летището, много е ... сладко и радващо
Престоя на Роуз у сем. Беликови и спомените за Дмитрий ми бяха много интересни, периода който прекара един вид под наркоза И така очакваното бягството на Роуз, което все се чудех как и кога ще стане, беше също много вълнуващ и напрегнат момент, но и самия край също беше много интересен - писмото от Дмитрий, че е още жив ...
Но много ме зарадва и момента, когато Ейдриън я посреща на летището, много е ... сладко и радващо
stelichka- Победител
- Брой мнения : 1209
Точки : 5674
Присъединяване : 24.11.2009
Възраст : 32
Определено момента в който получава писмото от Димитрий!
Забрави още един урок: никога не си отивай, докато не узнаеш, че врагът е мъртъв. Изглежда ще трябва да повторим урока следващия път, когато те видя – което ще бъде скоро.
С обич,
Д.
Забрави още един урок: никога не си отивай, докато не узнаеш, че врагът е мъртъв. Изглежда ще трябва да повторим урока следващия път, когато те видя – което ще бъде скоро.
С обич,
Д.
elly- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 545
Точки : 2654
Присъединяване : 12.06.2010
Възраст : 29
Местожителство : Шумен
Сцените със Сидни
tedy1_baby- Читател
- Брой мнения : 18
Точки : 82
Присъединяване : 21.01.2014
Възраст : 33
Абсолютно всички моменти са ми любими. Постоянно стоях под напрежение и се вълнувах какво ще стане по -нататък. Страхотна книга, всичко ми хареса!
blackbunny- Стригой
- Брой мнения : 17
Точки : 86
Присъединяване : 02.09.2014
Възраст : 27
Сцената на моста - много силен момент, направо уникален, особено когато Роуз прободи Дмитрий с кола и той падна във водата...
dany_1402- Стригой
- Брой мнения : 15
Точки : 67
Присъединяване : 28.03.2015
Възраст : 41
Similar topics
» Любим момент от първата книга?
» Любим момент от първата книга
» Любим момент от петата книга?
» Любим момент от третата книга
» Любим момент от третата книга?
» Любим момент от първата книга
» Любим момент от петата книга?
» Любим момент от третата книга
» Любим момент от третата книга?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?