Любим момент от първата книга?
+28
tedy1_baby
darina112
kalina04
Sexy_Vampgirl
Beautiful_nightmare
Райс
VampirePrincess
Rose Hathaway
love_vampires
evi17
poli8009
albenii
misha
Lady_Winchester
mulatkata
ashley green
bibiletka
perlata
kat_i
Mev'anan
Tediii
curse
Melanroh
FierySun1918
vampire_kisses
djenitoo
BLooDyKiSs
Little_Dhampir
32 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Любим момент от първата книга?
Кой ви е любимият момент от първата книга?
Последната промяна е направена от Eli на Пет Фев 05, 2010 8:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Възраст : 30
Местожителство : Murcia, Spain
Re: Любим момент от първата книга?
Когато Дмитрий прекъсна Джеси и Роуз.:
Еротичния момент м/у Роуз и Дмитрий.:
Там къде Дмитрий носи Роуз към болницата, след като уби Натали. :
- Spoiler:
- ...
И тогава вратата рязко зейна.
Подскочихме и мигом се раздалечихме. Готова бях да се сблъскам с някой ученик или дори с надзирателката на етажа. Но не бях подготвена да се озова срещу Дмитрий.
Втурна се като вихър през вратата. Сигурно бе очаквал да ни завари тук и в този ужасен миг, когато връхлетя като буря, проумях защо Мейсън го боготвореше. преди още да успея да примигна, той вече бе прекосил салона и сграбчил Джеси за ризата. едва не го отлепи от пода.
- Как с еказвате? - излая Дмитрий срещу него.
- Д...жеси, господине. Джеси Зеклос, господине.
- Господин Зеклос, имате ли разрешение да бъдете в тази част на общежитието?
- Не, господине.
- А знаете ли правилата, които важат в Академията за контактите между момчетата и момичетата?
- Да, господине.
- Тогава ви предлагам да се изметете от тук колкото можете по-бързо, преди да съм ви предал на някого, който ще ви накаже както е редно. Ако още веднъж ви хвана както сега - Дмитрий посочи към дивана, където още се намирах, при това полугола, - аз ще бъда този, който ще ви накаже. И ще оли. Мнго. Ясно ли е?
...
- Да, господине.
- А сега си вървете... Моят наставник се извърна към ен с опасен блясък в очите. не каза нищо, но гневно, крайно неодобрително послание, излъчвано от него, бе съвършено ясно и смазващо.
И тогава нещо се промени.
Сякаш бе сащисан от изненада, все едно че за пръв път ме виждаше....Прекрасно знаех, че никак не бяха много момичетата в това училище, които изглеждаха така добре по сутиен като мен.
...
Запитах се какво ли ще бъде да ме докосне и... по дяволите!
...
- Виждаш ли нещо, което ти харесва?
- Облечи се.
...
- Как ме намери? Следял си ме, за да си сигурен, че няма да избягам?
- Млъквай - озъби ми се той и се наведе, така че да се гледаме очи в очи, без аз да вдигам глава.
...
Еротичния момент м/у Роуз и Дмитрий.:
- Spoiler:
- ...
Тъй като бях с около тридест сантиметра по нискаот него, нямаше начин да го целуна по устните без негова помощ. Затова се насочих към гърдите му, изгаряща от желаниеда вкуся топлата му, гладка кожа.
- Роуз! - възклика той и отстъпи крачка назад. -Какво правиш?
...
- Не смяташ ли, че съм хубава?
Както винаги, ме погледна сериозно.
- Толкова си красива, че понякога ме пронизва болка.
Устните му помръднаха към моите, отначало нежни, а после твърди и жадни. Целувката му ме погълна. Ръцете му се плъзнаха надолу към бедрата ми, до края на роклята. стисна плата в дланите си и започна да го всига нагоре по краката ми. цялата се разтопих от докосването му, от целувката му, която изгаряше устнит еми. Ръцете му не преставаха да се плъзгат нагоре и надолъ, докато накрая изхлузи роклята през главата ми и я захвърли на пода.
- Ти.... твърде бързо я смъкна - прошепнах задъхано. - Мислех, че ти харесва.
- Харесва ми - отвърна той. Дишането му бе също тъй тежко като моето. - нПараво я обожавам.
И после ме отнесе в леглото.
Никога досега не съм била напълно гола в обятията на мъж. Това дяволски ме изплаши...макра че ме и възбуди...
Там къде Дмитрий носи Роуз към болницата, след като уби Натали. :
- Spoiler:
...
- Хей, другарю - промърморих в унес аз. - Ти се оказа прав за стригоите. - Но думите ми заглъхнаха, а клепачите ми се спускаха.
- Роуз. Роза. отвори очи. - Никога не бях чувала гласът му да звучи толова напрегнато, толкова тревожно. - Не заспивай, не сега.
Вместо отговор се сгуших в топлата му прегрътка, докато ме извеждаше от сградата. Всъщност той тичаше, понесъл ме на ръце, към клиниката.
- Той истината ли каза?
- Кой?
- Виктор... каза ми, че нямало да подейства, ако... Колието.
...
- Така ли беше? Наистина ли ме желаеше?
Думите му се изтръгнаха с мъка от устата му.
- Да, Роуз. Желаех те. И още те желая...
Подкрепям Сиси и на мен тези са ми любимите моменти. А също така когато Димитрий я видя с новата рокля на бала, направо зяпна( по свой си начин)
А също така и целувката между Кристиян(направо го обожавам туй момче, мн е сладък) и Лиса. Много са сладки като двойка.
А също така и целувката между Кристиян(направо го обожавам туй момче, мн е сладък) и Лиса. Много са сладки като двойка.
Забранено е писането на латиница - Ели
vampire_kisses- Стригой
- Брой мнения : 1
Точки : 5
Присъединяване : 29.11.2009
Всички изброени ми харесват плюс още един - когато Роуз пита дали с тази рокля ще застраши репутациата си, а Димитри й отговаря: Ще застрашиш цялото училище. Страшен е!
FierySun1918- Победител
- Брой мнения : 717
Точки : 3769
Присъединяване : 20.09.2009
Възраст : 29
Местожителство : в мечтите.
Не е честно-всички изброихте любимите ми моменти...всъщност харесвам и тренировките с Димитри,и първата среща на Лиса с Кристиан....абе като цяло харесвам цялата книга хД
Melanroh- Обикновен човек
- Брой мнения : 78
Точки : 383
Присъединяване : 15.11.2009
Местожителство : Somewhere out of the clouds...
На абсолютно същото мнение съм като Melanroh ! И да не забравя да кажа че много ми хареса когато си мислеше защо не може да стане гадже с Мейсън . - Защото винаги когато си представям , че някои ме прегръща и и нашепва приятни мръсотии в ухото , той винаги го правеше с руски акцент . (Не съм сигурна , че казва точно това защото го пиша на изуст ) Много ми хареса това !!!
curse- Победител
- Брой мнения : 493
Точки : 2471
Присъединяване : 29.11.2009
Възраст : 31
Местожителство : Пловдив
Съгласна съм с curse ...руския акцент.... :
Също така и когато се връщат от пазара - тя е заспала на рамото му и се събужда завита с палтото му...
Също така и когато се връщат от пазара - тя е заспала на рамото му и се събужда завита с палтото му...
Tediii- Победител
- Брой мнения : 355
Точки : 1752
Присъединяване : 25.12.2009
Местожителство : Варна
-Защо ме излъга? - отново промърморих унесено аз.
-Защото не можем да бъдем заедно.
-Заради разликата в годините, така ли? - попитах със сетни сили. - Или защото си мой наставник?
Върхът на пръстта му нежно избърса една сълза, отронила се и плъзнала се леко надолу по бузата ми.
-И това отчасти е вярно - заговори приглушено. - Но също и... е, нали някой ден ти и аз, ние двамата, ще бъдем пазители на Лиса. Аз ще трябва да я защитавам, каквото и да ми струва. Ако ни връхлети глутница от стригои, ще трябва да им препреча пътя с тялото си.
-Това вече го зная. Разбира се, че трябва да направиш това. - Пред очите ми отново затанцуваха черни искри. Вече губех съзнание.
-Не. Ако си позволя да те обичам, няма да се хвърля с тялото си пред нея. Вместо това ще се хвърля пред теб, за да те защитя.
Ей този ми е най-любимият момент.
-Заради разликата в годините, така ли? - попитах със сетни сили. - Или защото си мой наставник?
Върхът на пръстта му нежно избърса една сълза, отронила се и плъзнала се леко надолу по бузата ми.
-И това отчасти е вярно - заговори приглушено. - Но също и... е, нали някой ден ти и аз, ние двамата, ще бъдем пазители на Лиса. Аз ще трябва да я защитавам, каквото и да ми струва. Ако ни връхлети глутница от стригои, ще трябва да им препреча пътя с тялото си.
-Това вече го зная. Разбира се, че трябва да направиш това. - Пред очите ми отново затанцуваха черни искри. Вече губех съзнание.
-Не. Ако си позволя да те обичам, няма да се хвърля с тялото си пред нея. Вместо това ще се хвърля пред теб, за да те защитя.
Mev'anan- Победител
- Брой мнения : 1737
Точки : 8941
Присъединяване : 29.12.2009
Местожителство : Land of Confusion
и аз споделям всички мнения всички са ми любими всички сцени свързани с Роуз и ДМитрий :(inlove):
kat_i- Обикновен човек
- Брой мнения : 97
Точки : 481
Присъединяване : 03.01.2010
Mev'anan написа:-Защо ме излъга? - отново промърморих унесено аз.
Ето за това говоря.
perlata- Читател
- Брой мнения : 308
Точки : 1475
Присъединяване : 17.11.2009
Възраст : 32
Е не мога да цитирам цялятя книга... всички изброени +
Лиса и аз бяхме най-добри приятелки още от детската градина, където нашата учителка ни събра за уроците по писане. Да караш петгодишни деца да произнасят буква по буква сложни имена като Василиса Драгомир и Роузмари Хатауей си беше повече от жесто¬ко, така че ние - по-скоро аз - реагирахме както бе редно. Запратих учебника си по учителката и я нарекох фашистко копеле. Не знаех какво точно означават тези думи, но пък знаех как се улучва движеща се мишена.
Лиса и аз бяхме най-добри приятелки още от детската градина, където нашата учителка ни събра за уроците по писане. Да караш петгодишни деца да произнасят буква по буква сложни имена като Василиса Драгомир и Роузмари Хатауей си беше повече от жесто¬ко, така че ние - по-скоро аз - реагирахме както бе редно. Запратих учебника си по учителката и я нарекох фашистко копеле. Не знаех какво точно означават тези думи, но пък знаех как се улучва движеща се мишена.
bibiletka- Обикновен човек
- Брой мнения : 111
Точки : 579
Присъединяване : 30.12.2009
Възраст : 27
Местожителство : sOmeWheRe... :P
Всички изброени са страхотни,но най-най-най любимият ми е една от тренировките.Когато Димитри си тръгва и Роуз го напада из засада,после Димитри се обърна и я повали,а като го попита къде е допуснала грешка,той и каза,че бойния вик я е издал.Смях се до припадък на този момент.
И на мен са ми харесват всички изброени до момента моменти.Има много вълнуващи и интересни моменти.
mulatkata- Победител
- Брой мнения : 188
Точки : 803
Присъединяване : 02.11.2009
Повечето мои любими моменти сте ги изброили,но и този ми е доста забавен...
"-Ами позволяваше му. - Ъглите на устата му се присвиха в тъжна усмивка. - Но аз не.
Обзе ме силна възбуда.
- Кажи ми,разкажи ми как си го помлял от бой.
Усмивката му си разшири.
- Направих го.
- Леле. - Не можах да си представя че Дмитрий може да бъде по-велик,но си оказа,че съм се заблуждавала. - Набил си баща си.Искам да кажа,че това е наистина ужасно...това,което се е случило между вас.Но,хм,ти наистина си бог.
- Какво?
- А,нищо. - Побързах да сменя темата...."
"-Ами позволяваше му. - Ъглите на устата му се присвиха в тъжна усмивка. - Но аз не.
Обзе ме силна възбуда.
- Кажи ми,разкажи ми как си го помлял от бой.
Усмивката му си разшири.
- Направих го.
- Леле. - Не можах да си представя че Дмитрий може да бъде по-велик,но си оказа,че съм се заблуждавала. - Набил си баща си.Искам да кажа,че това е наистина ужасно...това,което се е случило между вас.Но,хм,ти наистина си бог.
- Какво?
- А,нищо. - Побързах да сменя темата...."
Lady_Winchester- Стригой
- Брой мнения : 10
Точки : 45
Присъединяване : 22.01.2010
Възраст : 30
То накрая ще излезе, че цялата книга е разделена на фрагменти и са постнати тук.
Но какво да се направи, така става с хубавите и стайностни наща.
Tediii- Победител
- Брой мнения : 355
Точки : 1752
Присъединяване : 25.12.2009
Абсолютно всички изброени моменти ми харесват! Наистина няма как да се цитира цялата книга!
misha- Стригой
- Брой мнения : 20
Точки : 115
Присъединяване : 29.01.2010
Възраст : 28
Местожителство : Шумен
На също всички избронеи тук моменти ми харесваj.Е,има още няколко,някои от тях не са толкова забавни,но мен ме разсмиват..може би заради искреното учудване и шокиране на героите.Ето например един:
И други:
Май стига толкова ;d
- Spoiler:
- -О,схванах.Пахвалил се е,че сме се чукали.-Не бе нужно да търся по-завоалирани думи.Кристиан кимна.Така значи.Джеси се опитва да си позакърпи репутацията,при това за моя сметка.Добре.Мога да се оправя с това.не че репутацията ми беше като на светица.Всички тук отдавна бяха убедени,че през цялото време се чукач с когото ми падне.
- А освен това,ъъ,Ралф също.Че вие двамата...
Ралф ли?Никакво количество алкохол или каквато и да е незаконна субстанция не биха ме накарали да го докосна.
-Аз... какво?Чукала съм се и с Ралф?
Кристиан кимна.
-Този задник!ще го...
-Има и още.
-Какво?Да не би да съм спала с целия отбор по баскетбол?
-Той каза... те двамата казаха.. че си им позволила... е,че си им дала да пият от кръвта ти.
Това вече дори и мен успя да сащиса.Да пиеш кръв по време на секс.Най-мръсното от всичките мръсотии.Гнусотия.Много певече от това да бъдеш лесна жена или просто развратница.Милион пъти по-лошо,отколкото Лиса да се захранва от мен,за да оцелее.Ето че попаднах в категорията на кървавите курви.
-Това е лудост!-изкрещя Лиса.-Роуз никога не е... Роуз?
И други:
- Spoiler:
- -С теб няма да се случи.Ти си твърде... - Запъна се в търсенето на най-подходящата дума и аз мислено се втурнах да му подсказвам всички възможни варианти.Божествена.Умопомрачително секси.Накрая той се отказа и просто добави:-Няма да се случи с теб.
...
Внезапно заговори нов глас:
-Ако не се махнете веднага от нея,аз ще ви оправя и двамата.-Беше Мейсън.Моят герой.
-Много се надуваш,Ашфорд - изрече Майлс.Той беше по-едрият от двамата и като се изпречи пред Мейсън успя да го закрие от погледа ми.Антъни веднага се дръпна от мен,заинтересуван повече от това дали ще има бой,или не.Въздухът се насити изведнъж с толкова много тестостерон,че ми се поиска да надяна противогаз.
-И ти ли я оправяш?-попита Майлс към Мейсън.-Не искаш да я поделяш с приятелите,а?
-Кажеш ли още една дума за нея,ще ти откъсна главата!
-Защо?Та тя е само една евтина кървава...
Мейсън го халоса с все сила.Не успя да откъсне главата на Майлс,дори кръв не му пусна,нито му счупи някой кокал,но явно онзи доста го заболя.Очите му една не изхвръкнаха от орбитите и той полинта към Мейсън.Точно тогава обаче се чу шум от отварянето на врата в коридора и всички замръзнаха по местата си.Пристигането на тълпа от новаци само щеше да затрудни сбиването на по-големите.
-Може би ще се появяват и пазителите-ухили се Мейсън.-Искате ли да разберат,че сте се сбили заради момиче?
...
-Роуз.
Гласът погали като коприна кожата ми.Нежен.Плътен.Извърнах глава и срещнах тъмнокафявите очи на Дмитрий.Седеш на стола до леглото,в което лежах.Дългата му до раменете коса беше паднала напред и брамчила лицето му.
...
-Ти... ти си ме пренесъл дотук на ръце?
-След като счупихме пейката и освободихме крака ти.
Господи.Как съм могла да проспя това.Единственото по-хубаво на този свят от това Дмитрий да ме носи на ръце бе да си представям как прави същото,ама гол до кръста.
...
Без да мисля,се наведох напред и го прегърнах.
-Благодаря ти.
Съдейки по скованата му поза,явно го бях сащисала от изненада.И да.. всъщност и аз бях изненадана.Но той се окопити бързо,а когато ме обърнас ръце през кръста,си помислих,че в следващия миг ще умра.
-Радвам се,че си по-добре - рече той.Устните му почти докосваха косата ми,точно над ухото.-Когато те видях да падаш...
-... си помисли: "Ей,каква е загубяначка".
-Не си помислих точно това.
Отдръпна се леко назад,така че да може да вижда лицето ми,но и двамата нищо не казахме.Очите му бяха толкова тъмни и дълбоки,че ми се прииска да се гмурна в тях.Стигаше ми да се вгледам в тях,за да ме обгърне топлина отвсякъде,сякаш ме изгаряха пламъци.Бавно,внимателно дългите му пръсти се пресегнаха и се плъзнаха по очертанията на скулата ми,сетне се спуснаха отстрани по страната ми.Потръпнах още при първото му докосване до кожата ми.Той уви около пръста си кичур от косата ми,също както бе направил в гимнастическия салон.
Преглътнах мъчително и откъснах очи от устните му.Представях си какво е да те целуват тези устни.Мисълта едновременно ме възбуди и изплаши,което си беше глупаво.Вече се бях целувала с доста момчета и никога не се бях замисляла за това.Нямаше причина целувките на някой мъж - пък бил той и по-възрастен - да са кой знае какво.При все това само от мисълта,че ще приближи устните си до моите,светът започна да се върти около мен.
...
-Аз го харесвам.
-Харесваш или обичаш?
-О,и каква е разликата?
-Да харесваш някого,означава да излизаш с едър русокос малоумник и да се смееш и на глупавите му шеги.
И тогава изведнъж той се хвърли към нея и впи устни в нейните.Целувката му беше страстна,груба и яростна - израз на целия му гняв,копнеж и желание,които Кристиан винаги бе таял дълбоко в себе си.Лиса никога досега не бе целувана така.През връзката ни и аз,разбира се,усетих как тя откликна,отвърна му - как само за миг Кристиан успя да я накара да се почувства много по-жива,отколкото когато бе с Ейрън или когото и да е друг от обожателите й.
Кристиан прикъсна целувката,но лицето му остана съвсем близо до нейното.
-Ето това е,когато го правиш с някого,когото обичаш.
Май стига толкова ;d
albenii- Победител
- Брой мнения : 389
Точки : 1722
Присъединяване : 17.01.2010
Местожителство : Eтрополе
Ама вие наистина изброихте всички моменти, които и на мен ми харесват.Не е чесно. :shy:
poli8009- Читател
- Брой мнения : 291
Точки : 1078
Присъединяване : 04.01.2010
Всички изброени
evi17- Читател
- Брой мнения : 688
Точки : 2972
Присъединяване : 14.01.2010
Възраст : 27
Наистина вие изброихте всички хубави моменти .. но то цялата книга е изпълнена с тях!
love_vampires- Стригой
- Брой мнения : 6
Точки : 30
Присъединяване : 15.01.2010
Възраст : 32
Обожавам абсолютно всяка сцена с Роуз и Дмитрий - общо взето, всички изброени. Как той я носи след битката с Натаби, как си говорята, ка се събужда завита с палтото му, как го пита дали ще си застраши репутацията, као болече роклята за бала, когато си говорят в болничното крило, когато си говорят по време на тренировки, еротичният момент, когато бяха под властта на любовното заклинание на Виктор и дори всеки един техен спор. Как Дмитирй я хвана с Джеси, как я поучава внимателно, първият момент в който се виждат. Умрях от смях на сцената с Кирова. Иииии също така по верме на спасителната мисия на Лиса и когато й разказва за баща си. Всъщност техните спорове винаги са ми били много забавни. Особено някои от втората и третата книга, но не му е мястото да ги обсъждам тук тях. Освен това харесвам и остроумията на Роуз, които си ги ръси, независимо дали говори с някой или си обяснява. А и един от другите ми любими моменти е, когато Мейсън разправя на Роуз, че не може да си издържи изпитите и тя му казва, че има допълнителни занимания с Дмитрий. Безценна е просто. Общо взето май мога да си изпиша цялата книга. Но моментите с Лиса и Кристиан също са страхотни, особено целувката и първата им среща.
Rose Hathaway- Победител
- Брой мнения : 953
Точки : 3668
Присъединяване : 30.03.2010
Местожителство : Montana, St. Vladimir Academy
в стаята на Дмитрий на бала
VampirePrincess- Стригой
- Брой мнения : 32
Точки : 181
Присъединяване : 09.05.2010
има толкова добри моменти в тази книга.. Самата Роуз е изключителна и ме кара да се смея доста..
Почти всички изброени до тук постове ми харесват много, но най-любими са ми моментите м/у Кристиан и Лиса, а за Роуз и Дмитрий няма какво да кажа просто... <333
Почти всички изброени до тук постове ми харесват много, но най-любими са ми моментите м/у Кристиан и Лиса, а за Роуз и Дмитрий няма какво да кажа просто... <333
Райс- Победител
- Брой мнения : 225
Точки : 1056
Присъединяване : 12.04.2010
Възраст : 33
Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
Когато Димката и Роза са под влияние на магията :inlove2:
Beautiful_nightmare- Морой-Въздух
- Брой мнения : 290
Точки : 1346
Присъединяване : 23.05.2010
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Любим момент от първата книга
» Любим момент от втората книга?
» Любим момент от петата книга?
» Любим момент от третата книга
» Любим момент от третата книга?
» Любим момент от втората книга?
» Любим момент от петата книга?
» Любим момент от третата книга
» Любим момент от третата книга?
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?