Вида [фен фик по "Академия за вампири"]- коментари
+14
cuckaa
beni1979
evitou
mileidito
blackday943
mir4eto97
darina112
Krisinka_s
Rouzmary
evi17
viki4ka333
bibsityY
bels
clementine
18 posters
Форум Академия за вампири :: :: Фен Фикове :: Коментари
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Вида [фен фик по "Академия за вампири"]- коментари
First topic message reminder :
Така, заедно с една приятелка решихме да започнем фен фик. Да си представим, че поредицата свършва с втора книга или поне ние сме се върнали там. Действието по-надолу ще се развива от началото на трета книга. Предполагам в процеса на писането му ще променим някои от събитията. Ще има нови герои, като започнем от главната героиня във фика ни. Тя няма да бъде Роуз, а Вида. Момиче дампир дъщеря на пазител и моройска принцеса. Променили сме и малко фактите. Кралските фамилии не са 12, а са 13 на брой. Мисля, че всичко друго си е същото. Решихме да поразчупим малко сюжета, а и се върнахме именно тук, защото и двете приключихме скоро 3тата книга и не бяхме съгласни с някои от развитията.
С удоволствие ще чуем мненията ви. Още сме аматьори в писането на фикове и ни е интересно получава ли се нещо. Силно се надяваме да ви хареса (:
Така, заедно с една приятелка решихме да започнем фен фик. Да си представим, че поредицата свършва с втора книга или поне ние сме се върнали там. Действието по-надолу ще се развива от началото на трета книга. Предполагам в процеса на писането му ще променим някои от събитията. Ще има нови герои, като започнем от главната героиня във фика ни. Тя няма да бъде Роуз, а Вида. Момиче дампир дъщеря на пазител и моройска принцеса. Променили сме и малко фактите. Кралските фамилии не са 12, а са 13 на брой. Мисля, че всичко друго си е същото. Решихме да поразчупим малко сюжета, а и се върнахме именно тук, защото и двете приключихме скоро 3тата книга и не бяхме съгласни с някои от развитията.
С удоволствие ще чуем мненията ви. Още сме аматьори в писането на фикове и ни е интересно получава ли се нещо. Силно се надяваме да ви хареса (:
clementine- Морой-Вода
- Брой мнения : 206
Точки : 875
Присъединяване : 08.04.2010
Възраст : 31
Местожителство : I am world citizen
Re: Вида [фен фик по "Академия за вампири"]- коментари
Така, така. Виновни сме и то много! Няма да се оправдаме, защото знаем, че не ви се слуша това, просто ще ви поднесем новата глава. С надеждата, че въпреки огромното прекъсване ние все още имаме вас. Едни прекасни читателки! Дано ви хареса или, знам ли, да ви изненада. Защото лично аз очаквах нещо по-различно от това. Но Ви каза, че героите сами са решили как да завърши тази глава.
clementine- Морой-Вода
Нали няма да спрете да пишете?!
Защото тази глава завърши много чисто.
Моля ви, не казвайте, че няма да има повече :sad2:
viki4ka333- Победител
- Брой мнения : 614
Точки : 2982
Присъединяване : 28.01.2010
Възраст : 30
Местожителство : Here and There
viki4ka333 написа:Нали няма да спрете да пишете?!
О, не няма да спираме. Другата глава е вече започната. Тази свърши чисто, вярно е. Но Ви каза, че Вида и Ейдриън се обичат прекалено много, за да бъде краят по-екшънски
clementine- Морой-Вода
СЛААААВА БОГУ!!! :dancing:
viki4ka333- Победител
Това е един от най-завладяващите фикове, които някога съм чела.
Имаше правописни грешки тук-там, но всички ги допускаме, така че не се броят.
Имам чувството, че в началото беше от името на Вида, а после стана от името на наутрален разказвач, но само си мисля така.
Чакам следващата глава.
Имаше правописни грешки тук-там, но всички ги допускаме, така че не се броят.
Имам чувството, че в началото беше от името на Вида, а после стана от името на наутрален разказвач, но само си мисля така.
Чакам следващата глава.
Fallen_AngeL- Стригой
- Брой мнения : 34
Точки : 91
Присъединяване : 29.11.2010
Ето, че отново сме тук. Новата глава е вече на лице, а следващата е почти написана. Ще има малко повече драма и емоции Надяваме се, че не сте ни забравили и все още четете
Fallen_AngeL, радваме се, че ти харесва! Съжаляваме за правописните грешки, уж си правим редакция преди да пуснем главата, но понякога сме толкова развълнувани, че пропускаме някоя и друга дума. Занапред ще се постараем повече.
По принцип историята е от името на Вида, но специално главата със смъртта на родителите и беше от името на неутрален разказвач. Искахме да покажем реакциите и мислите на всички, а не само нейните. Ако пак ни предстоят глави с различна гледна точка от нейната ще ви уведомим преди самата глава
Fallen_AngeL, радваме се, че ти харесва! Съжаляваме за правописните грешки, уж си правим редакция преди да пуснем главата, но понякога сме толкова развълнувани, че пропускаме някоя и друга дума. Занапред ще се постараем повече.
По принцип историята е от името на Вида, но специално главата със смъртта на родителите и беше от името на неутрален разказвач. Искахме да покажем реакциите и мислите на всички, а не само нейните. Ако пак ни предстоят глави с различна гледна точка от нейната ще ви уведомим преди самата глава
clementine- Морой-Вода
Обожавам Вида! тя е едно от главните неща, заради които всеки ден ровя из форума и си проверявам пощата на 15 минути
нямам търпение за следващата глава и предстоящите интриги
нямам търпение за следващата глава и предстоящите интриги
viki4ka333- Победител
Ооо да! Това стана много заплетено и с много интрига.
Фика ми харесва, а грешки не видях.
Чакам следващата глава и може да се опитате да спирате на по-интересни моменти, за да държите читателите в напрежение.
Фика ми харесва, а грешки не видях.
Чакам следващата глава и може да се опитате да спирате на по-интересни моменти, за да държите читателите в напрежение.
Fallen_AngeL- Стригой
Ето, че този път се справихме доста бързо и новата глава е на лице. Благодарим ви за милите думи и похвалите Значат много за нас. Дано все още улучваме правилните реакции на героите и на вас ви харесва развоя на събитията.
Следващата глава е започната, но не мога да дам срок, в който ще успеем да я напишем, защото и двете ни чака срочно оформяне, което обещава силни емоции Но дано в рамките на седмица, две, да успеем
Следващата глава е започната, но не мога да дам срок, в който ще успеем да я напишем, защото и двете ни чака срочно оформяне, което обещава силни емоции Но дано в рамките на седмица, две, да успеем
clementine- Морой-Вода
Много изненадващ развой на събитията. Някак си очаквах по-различни отношения между Вида и Димка, но и така ми харесва много.
Това със срочните оценки ми е мноооого познато, така че ще чакам колкото трябва.
И нека музата бъде с вас!
Това със срочните оценки ми е мноооого познато, така че ще чакам колкото трябва.
И нека музата бъде с вас!
Fallen_AngeL- Стригой
Момичета, какво става, забравихте ли ни?!
Сигурна съм, че не съм единствената, на която Вида й липсва и с риск да прозвуча нахално, ви моля да пуснете поне още една глава
Сигурна съм, че не съм единствената, на която Вида й липсва и с риск да прозвуча нахално, ви моля да пуснете поне още една глава
viki4ka333- Победител
Съгласна съм с Викичка ..... хайде момичетаааааа ... искаме нови глави изпълнени с смешни и тъжни моменти,страст и битки ... искаме продължениееееее !!!! :Sad1:
Krisinka_s- Дампир-Пазител
- Брой мнения : 1280
Точки : 6337
Присъединяване : 20.01.2010
Знаем бавим се, при това много, но покрай това мое завършване и сертификатите на Ви нямаме никакво време, а и муза, защото имаме ли муза време винаги ще се намери. Съжаляваме, за което и се надяваме в най-скоро време да приключим следващата глава, защото по-следващата, по думите на Ви, е вече в тетрадката и по математика и няма търпение да се покаже на света. Ще се постарая до края на тази/другата седмица да ги постна.
Благодарим ви, че все още проявявате интерес За нас е удоволствие да пишем за вас
Благодарим ви, че все още проявявате интерес За нас е удоволствие да пишем за вас
clementine- Морой-Вода
Явно не ни бива в крайните срокове, затова вече няма да поставяме такива.
Новата глава е на лице, следващите са почти готови, затова очакваме коментари, препоръки, лични мнения. Всичко, което ви идва на ум, докато четете, за нас ще бъде изключително интересно да го чуем.
Благодарим ви, че все още сте тук и следите историята на Вида
Новата глава е на лице, следващите са почти готови, затова очакваме коментари, препоръки, лични мнения. Всичко, което ви идва на ум, докато четете, за нас ще бъде изключително интересно да го чуем.
Благодарим ви, че все още сте тук и следите историята на Вида
clementine- Морой-Вода
С нетърпение очаквам всяка нова глава, и повярвайте ми подскачам от радост всеки път като видя, че сте качили нова глава (а ако са повече от една цялата къща разбира колко съм щастлива )
Страшно много ми харесва да чета за Вида, и благородно ви завиждам за постоянството (1-2-3 седмици закъснение не са нищо), аз не мога да се задържа над нещо толкова дълго, изключително непостоянна съм.
Продължавайте в същия дух, момичета, СТРАХОТНИ СТЕ!!!
Страшно много ми харесва да чета за Вида, и благородно ви завиждам за постоянството (1-2-3 седмици закъснение не са нищо), аз не мога да се задържа над нещо толкова дълго, изключително непостоянна съм.
Продължавайте в същия дух, момичета, СТРАХОТНИ СТЕ!!!
viki4ka333- Победител
на мен много ми хареса мерси мноо за главата :Clap21:
bibsityY- Морой-Огън
- Брой мнения : 326
Точки : 1146
Присъединяване : 11.01.2010
Местожителство : някаде из България xD
Отново сме поласкани, че четете. А и изключително се радваме на отзивите ви. : ) И знаем, че отново се бавим неимоверно много(просто не можем да постигнем консенсус за следващата глава. Липсва ни връзката между тази и по-следващата и с Ви само се гоним и не можем да се разберем... Както и да е) Та, да се върна на мисълта си. Искаме да ви зададем един въпрос.
С колежката имаме ясна представа(поне за това ) и се чудим как изглежда главната ни героиня във вашите представи. Може да ни даде името на актриса или манекенка или просто снимка на произволна жена из нет мрежата или пък нейното описание според вас(ниска, висока, кръгла, квадратна и етц ) Ще се радваме да чуем/прочетем за вашето виждане по въпроса и обещавам(Тържествено!), че до другия петък по това време ще четете точно две глави и ще видите как изглежда нашата/вашата Вида : )
Очакваме мненията ви
EDIT: Иии да! Забавихме, както всеки път, но творческите разногласия понякога ще ни изядат главите Както и да е не е време за оплакване, а за новата глава. Която се получи даже по-дълга, отколкото сме я очаквали. Силно се надяваме да ви хареса, защото това е първата най-еротична сцена, която сме писали. Или дори и да не ви хареса, пак с трепетно очакване ще очакваме коментарите ви!(Съжаляваме за тафтологията , но не не мога да се сетя за друга дума )
Спирам с приказките! Дано се насладите на новата глава
Как си представяте Вида?
С колежката имаме ясна представа(поне за това ) и се чудим как изглежда главната ни героиня във вашите представи. Може да ни даде името на актриса или манекенка или просто снимка на произволна жена из нет мрежата или пък нейното описание според вас(ниска, висока, кръгла, квадратна и етц ) Ще се радваме да чуем/прочетем за вашето виждане по въпроса и обещавам(Тържествено!), че до другия петък по това време ще четете точно две глави и ще видите как изглежда нашата/вашата Вида : )
Очакваме мненията ви
EDIT: Иии да! Забавихме, както всеки път, но творческите разногласия понякога ще ни изядат главите Както и да е не е време за оплакване, а за новата глава. Която се получи даже по-дълга, отколкото сме я очаквали. Силно се надяваме да ви хареса, защото това е първата най-еротична сцена, която сме писали. Или дори и да не ви хареса, пак с трепетно очакване ще очакваме коментарите ви!(Съжаляваме за тафтологията , но не не мога да се сетя за друга дума )
Спирам с приказките! Дано се насладите на новата глава
clementine- Морой-Вода
Момичета пишете страхотно! Продължавайте все така!!
Lisa28- Обикновен човек
- Брой мнения : 97
Точки : 396
Присъединяване : 26.03.2011
Възраст : 28
аааа... хора, само на мен ли ми прави впечатление, че вече месец и половина няма Вида?! или аз пак не съм разбрала нещо и това е бил краят?!
viki4ka333- Победител
Все още не сте се отървали от нас , но на Ви изпитът наближава и не мога да я засека никаква.
clementine- Морой-Вода
оу, разбирам, на мен днес ми беше последният изпит, така че знам какво е
стискам палци на Ви за изпита и ще чакам новата глава с нетърпение :smile3:
стискам палци на Ви за изпита и ще чакам новата глава с нетърпение :smile3:
viki4ka333- Победител
ЗАБРЕМЕНИХТЕ ВИДА?!?!?!?!?! :shocked2:
Уау, това вече не го очаквах!!! :what:
Някак си не ми се връзва в цялата картинка, Вида бременна определено няма да ми хареса :mmm:
Моооооля ви се, кажете че е само фалшива тревога!!! :sad3:
Уау, това вече не го очаквах!!! :what:
Някак си не ми се връзва в цялата картинка, Вида бременна определено няма да ми хареса :mmm:
Моооооля ви се, кажете че е само фалшива тревога!!! :sad3:
viki4ka333- Победител
В момента не издаваме абсолютно нищо, защото ако кажа може да изгубите интерес. Но тъй като скоро училището свършва, ще можете да се радвате и на новата глава, в която всичко ще се разясни (:
clementine- Морой-Вода
За мен тази глава беше една от най-красивите, но някак си очаквах да има повече описания на мислите и чувствата им. Нещо, което да ни накара да преживеем проблема с тях все едно е наш.
Ще чакам следващата главичка :)
И ако искате критики винаги можете да се обърнете към мен :D
Ще чакам следващата главичка :)
И ако искате критики винаги можете да се обърнете към мен :D
Fallen_AngeL- Стригой
Невероятна глава! Много се радвам :dancing: Страхотно пишете, очаквам с голямо нетърпение следващата доза :smile3:
Rouzmary- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 540
Точки : 2427
Присъединяване : 10.04.2010
Местожителство : Бургас
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Вида [фен фик по "Академия за вампири"]
» Академия за вампири: Трансилвания [коментари]
» Академия за вампири от името на Дмитрий[коментари]
» Академия за вампири от името на Ейдриън /коментари/
» Академия за вампири Трансилвания: Апокалипсис [коментари]
» Академия за вампири: Трансилвания [коментари]
» Академия за вампири от името на Дмитрий[коментари]
» Академия за вампири от името на Ейдриън /коментари/
» Академия за вампири Трансилвания: Апокалипсис [коментари]
Форум Академия за вампири :: :: Фен Фикове :: Коментари
Страница 4 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?