Ейдриън Ивашков
+26
petq_6663
Johnna1995
Роуз Хатауей
kat_i
electric.feel
Ronrinesu
swetim
monchi
Royz Belikov
venka3
KamSweet
Beautiful_nightmare
clementine
stelichka
curse
Sweet Nightmare
djenitoo
Райс
van4et0o
Melanroh
justy
bels
ashley green
Rose Hathaway
Rouzmary
Little_Dhampir
30 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Ейдриън Ивашков
Какво мислите за него?
На мен страшно много ми харесва - забавен и секси. От любимите ми герой той е втори след Дмитрий. :inlove2:
На мен страшно много ми харесва - забавен и секси. От любимите ми герой той е втори след Дмитрий. :inlove2:
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Възраст : 30
Местожителство : Murcia, Spain
Re: Ейдриън Ивашков
Ааахам, забавен и секси! Може би и малко наивен, ама на мен това не ми пречи Даже предлагам Роуз да си е с "бога"(Димитрий ), а на мен да ми остави Ейдриън
Rouzmary- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 540
Точки : 2427
Присъединяване : 10.04.2010
Местожителство : Бургас
Оууу, обожавам го. Страхотен е. Един от моите любимци наред с Кристиан. А Дмитрий не че не ми харесва, напротив, но него го харесвам различно. Просто като характер, защото е много различен от моя и тези на повечето хора, които познавам. Винаги са ми били любопитни такива затворени хора, защото са предизвикателство да ги разкриеш и именно поради тази причина толкова ми харесва връзката на Роуз и Дмитрий - защото са неразривно свързани и зависими един от друг и всеки познава другия по-добре от себе си. Докато Ейдриънчо и Кристианчо са си сладури абсолютни, каквото и да правят. Много ме кефят, страхотни са.
Rose Hathaway- Победител
- Брой мнения : 953
Точки : 3668
Присъединяване : 30.03.2010
Възраст : 31
Местожителство : Montana, St. Vladimir Academy
Той е в челната тройка заедно с Мейсън и Дмитрий.Ейдриън даже ми е малко,съвсем малко,по-любим от Дмитрий.Веднага след тези двамцата е Мейсън.А за Ейдриън едно мога да кажа-адски е готин.Направо го обожавам. :inlove2:
Единственото му хубаво качество в него е че е красив и секси иначе адски ме дразни просто прекалено ми е надут да не говорим,че постояно е пиян и пуши и е женкар и т.н
bels- Победител
- Брой мнения : 344
Точки : 1665
Присъединяване : 31.12.2009
Възраст : 27
Местожителство : sofiq
Секси,богат,забавен,притежава силата на духа
какво още се иска , направо е страхотен
какво още се иска , направо е страхотен
justy- Стригой
- Брой мнения : 44
Точки : 226
Присъединяване : 28.03.2010
Възраст : 29
Местожителство : jambol
Ейдриън е уникат ! Красив,секси,богат,чаровен,с невероятно чувство за хумор,арогантен,самоуверен,горделив и ироничен,но в същото време - ужасно влюбен ^^
Много го харесвам - просто е невъобръзимо сладък,когато се опитва да сваля Роуз.Ако го нямаше Дмитрий,Ейдриън със сигурност щеше да е любимият ми мъжки персонаж в поредицата!
Много го харесвам - просто е невъобръзимо сладък,когато се опитва да сваля Роуз.Ако го нямаше Дмитрий,Ейдриън със сигурност щеше да е любимият ми мъжки персонаж в поредицата!
Melanroh- Обикновен човек
- Брой мнения : 78
Точки : 383
Присъединяване : 15.11.2009
Местожителство : Somewhere out of the clouds...
Боже... Мъжете не Роуз ще ме побъркат.
Особено Ейдриън. Невероятен е. Дмитрий, естествено, че ми е любимец, но Ейдриън... Той просто ми е слабост. Толкова ме е жал, че изпитва такива чувства към Роуз, а тя не може да му отвърне... Няма значение, аз ще си го взема, щом тя не го иска...
НЕВЕРОЯТЕН Е!
Особено Ейдриън. Невероятен е. Дмитрий, естествено, че ми е любимец, но Ейдриън... Той просто ми е слабост. Толкова ме е жал, че изпитва такива чувства към Роуз, а тя не може да му отвърне... Няма значение, аз ще си го взема, щом тя не го иска...
НЕВЕРОЯТЕН Е!
van4et0o- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 541
Точки : 1884
Присъединяване : 09.01.2010
Местожителство : Пловдив
Rose Hathaway написа:Оууу, обожавам го. Страхотен е. Един от моите любимци наред с Кристиан. А Дмитрий не че не ми харесва, напротив, но него го харесвам различно. Просто като характер, защото е много различен от моя и тези на повечето хора, които познавам. Винаги са ми били любопитни такива затворени хора, защото са предизвикателство да ги разкриеш и именно поради тази причина толкова ми харесва връзката на Роуз и Дмитрий - защото са неразривно свързани и зависими един от друг и всеки познава другия по-добре от себе си. Докато Ейдриънчо и Кристианчо са си сладури абсолютни, каквото и да правят. Много ме кефят, страхотни са.
не мога да не бъда по-сългасна ;д
Райс- Победител
- Брой мнения : 225
Точки : 1056
Присъединяване : 12.04.2010
Възраст : 33
Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
Ццц, изобщо мъжете в Академията са невероятни.
Като почнете от Дмийтрий, Ейдриън, Мейсън и Кристиан... Та дори и Еди. Направо...
Като почнете от Дмийтрий, Ейдриън, Мейсън и Кристиан... Та дори и Еди. Направо...
van4et0o- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 541
Точки : 1884
Присъединяване : 09.01.2010
van4et0o написа:Ццц, изобщо мъжете в Академията са невероятни.
Напълно съгласна Няма мъжки млад индивид, в книгата, който да не ти харесва по свой си начин. Как Ришел не се е изчерпала с толкоз готини персонажи
Ейдриън е различен и ддз, мн е сладък и определено е в челната ми тройка сред любимците в Академията. Малко е гадно, че постоянно пуши и пие, ама ще го преглътна
В началото не му обърнах никакво внимание, но когато прочетох Spirit Bound ми стана много симпатичен. Дори когато прочетох Целуната от Сянката на бг. започнах наистина да го харесвам. Определено влезе в челната тройка на любимите ми мъжки персонажи в тази книга.
Абе този си го обичам много !!!! По голям сладур от него на къде .... Не му пука , че Роуз е дампир тои си я обича и тва е ...
BTW не мога да ви разбера . К'во като пуши и пие той го прави щото иначе ще се побърка , а тогава к'во ш праа без него ?!? А пък и като пушиш и пиеш да не би да си прокажен . И аз пуша (пия само по купони и то максимум 50гр чисто уиски от повече ми прилошава....) още не са почнали да ме избягват ама то не е и късно де : . Така че аз си обичам Ейдрианчо още повече щото е от мойта партия
Сори като се разлигавя и ми идва от вътре да пиша по тоз грешния начин ....
BTW не мога да ви разбера . К'во като пуши и пие той го прави щото иначе ще се побърка , а тогава к'во ш праа без него ?!? А пък и като пушиш и пиеш да не би да си прокажен . И аз пуша (пия само по купони и то максимум 50гр чисто уиски от повече ми прилошава....) още не са почнали да ме избягват ама то не е и късно де : . Така че аз си обичам Ейдрианчо още повече щото е от мойта партия
Сори като се разлигавя и ми идва от вътре да пиша по тоз грешния начин ....
curse- Победител
- Брой мнения : 493
Точки : 2471
Присъединяване : 29.11.2009
Обожавам Дмитрий, той е невероятен и перфектен за Роуз, но лично за себе си бих предпочела някой като Ейдриън просто защото е едно влюбено глупаче, голям сладур и наистина може да се прави на тежкар, но има и много мила, нежна и романтична страна. :inlove2:
stelichka- Победител
- Брой мнения : 1209
Точки : 5674
Присъединяване : 24.11.2009
Възраст : 32
Любимец! Абсолютен любимец!
Още от втора книга Ейдриън се забори да покори сърцето ми. За малко не успя, тъй като Дмитрий ми завъртя главата, но в третата книга особено след последната глава Ейдриън официално ми стана любимият герой от поредицата. А според моята представа той изглежда като Хейдън Кристенсен и това е допълнителен бонус.
Еми какво да ви кажа- невероятен е! Лошо момче и непукист го раздава, но зад привидно подригавателната му усмивка се крие една наистина чиста душа. Един галантен мъж способен да те разтопи само с поглед или дума. Последната глава беше страхотна. На мнение съм, че подозира, че Роуз може и да не се върне или може да не му даде шанс, въпреки това той ѝ помогна. Не беше богаташкото синче, а беше влюбеният мъж. Ах, беше толкова сладък като и каза:
- Просто изпълни обещанието си и се върни.
Разтопих се.
Така, малко смених ново със старо мнение, ама втория абзац ми е от темата "Общ чат" за книгите, надявам се не е проблем (:
Още от втора книга Ейдриън се забори да покори сърцето ми. За малко не успя, тъй като Дмитрий ми завъртя главата, но в третата книга особено след последната глава Ейдриън официално ми стана любимият герой от поредицата. А според моята представа той изглежда като Хейдън Кристенсен и това е допълнителен бонус.
Еми какво да ви кажа- невероятен е! Лошо момче и непукист го раздава, но зад привидно подригавателната му усмивка се крие една наистина чиста душа. Един галантен мъж способен да те разтопи само с поглед или дума. Последната глава беше страхотна. На мнение съм, че подозира, че Роуз може и да не се върне или може да не му даде шанс, въпреки това той ѝ помогна. Не беше богаташкото синче, а беше влюбеният мъж. Ах, беше толкова сладък като и каза:
- Просто изпълни обещанието си и се върни.
Разтопих се.
Така, малко смених ново със старо мнение, ама втория абзац ми е от темата "Общ чат" за книгите, надявам се не е проблем (:
clementine- Морой-Вода
- Брой мнения : 206
Точки : 875
Присъединяване : 08.04.2010
Местожителство : I am world citizen
Той ми е на 2ро място след Дмитрий Красив,секси,забавен,романтичен....Ох,още куп неща мога да изброя за него..Мога само да кажа,че Роуз все си ги намира най-големите красавци и направо ми се плаче,че аз не съм срещала досега такива като тях :sad2:
Ейдриън си заслужава и,ако накрая Роуз остане с него няма много да се сърдя.Но не мога и да отреча,че ще рева на глас за Димката
Ейдриън си заслужава и,ако накрая Роуз остане с него няма много да се сърдя.Но не мога и да отреча,че ще рева на глас за Димката
Beautiful_nightmare- Морой-Въздух
- Брой мнения : 290
Точки : 1346
Присъединяване : 23.05.2010
Направо съм влюбена в него :smile3: Той е секси, забавен и толкова чаровен с тези зелени очи :(inlove): Толкова е сладък влюбен до уши в Роуз, винаги казва правилната шега, а не само тъпи лафове. На моменти си мисля, че Роуз не го заслужава, но въпреки това те са хубава двойка (СПОЙЛЕР:направо се побърках от кеф когато разбрах, че ходят в петата книга, а когато я прочетох и видях как се държат един с друг - най-вече как той се държи с нея - разбрах, че няма по-хубава двойка от двамата, просто са един за друг )
KamSweet- Стригой
- Брой мнения : 2
Точки : 10
Присъединяване : 29.04.2010
И аз много го харесвам. Най-вече ме радва поведението му(е, не че външният му вид не е супер де, ама...) - шегите, непукисткият му начин на държане и това, че наистина харесва Роуз и е добронамерен към нея
venka3- Победител
- Брой мнения : 64
Точки : 255
Присъединяване : 06.04.2010
Ах ах ах..Ейдриън..толкова е секси и готин!Адски много ме кефи.В началото си мислех-лол какъв е този,откъде се взе,но после ми стана любимец,е след Димка естествено.Страхотен е-обичам си го Ивашков :inlove2:
Royz Belikov- Победител
- Брой мнения : 11
Точки : 61
Присъединяване : 23.07.2010
И на мен страшно много ми харесва,макар че го съжалявам заради Роуз и има много недостатъци
monchi- Стригой
- Брой мнения : 9
Точки : 41
Присъединяване : 03.08.2010
Местожителство : Бургас *
Ейдриън е страхотен.Определено ми е любимец.Красив,секси,забавен,е има си и своите пороци - пушенето и пиенето,но това ме у част от чара. Аз си го представям като Чейс Крауфорд и ако той го играе определон ще е на първо място.Всичките мъже са наистина страхотни и не мога да реша кой ми е на първо място и съм разстроенна между - Ейдриън,
Дмитрий и Кристиан.
Дмитрий и Кристиан.
swetim- Победител
- Брой мнения : 118
Точки : 439
Присъединяване : 27.02.2010
В началото ми се виждаше супер повърхностен като герой, но с времето взех да го харесвам.
Ооо, както казахте всички мъже в книгата са страхотни! Ейдриан ми е голяма слабост, защото е типичното лошо момче. Понякога ми харесва повече и от Димитри. А външния му вид... Леле, с тая коса и очи ако го видя някъде (звуча леко като луда в момента :д осъзнавам, че няма начин да го срещна :D ) сигурно ще припадна. Гадно ми е, че Роуз обича Димитри толкова много, че не може да бъде с Ейдриан и да не мисли за Д.
Пък и точно нещата, които са описани като негативни в Ейдриан, го правят толкова любим герой за мен.
Пък и точно нещата, които са описани като негативни в Ейдриан, го правят толкова любим герой за мен.
electric.feel- Стригой
- Брой мнения : 10
Точки : 45
Присъединяване : 23.10.2010
Възраст : 30
И аз в началото не харесвах Ейдриън, но постепенно започна да ми харесва . Той си е забавен, чаровен, секси, красив, романтичен и наистина много обича Роуз. Аз лично много съм доволна, че Роуз и Дмитрий са заедно накрая , но в същото време ми е ужасно мъчно за Ейдриън. :sad: Дано в следващите книги да си намери момиче, което е за него.
kat_i- Обикновен човек
- Брой мнения : 97
Точки : 481
Присъединяване : 03.01.2010
Дели си второто място за "любим персонаж" с Дмитрий! (Кристиян е на първо, разбира се *гледа обидено*)
В началото... е, не ми пукаше. Звучеше като някакъв временен повърхностен герой, не ме впечатли. Чак по-нататък започна наистина да ми харесва, ако бях Роуз, щях да си пострадам за Дмитрий, да направя всичко, което мога, за да го вразумя да тръгне с мен ;д и накрая, когато копелето не отстъпи, щях да тръгна с Ейдриън. Няма да ми върти номера, я, какво като е с готина коса, дампира му с дампир! ;д Ейдриън е секси и е готин, и ще ме обича. Воала!
В началото... е, не ми пукаше. Звучеше като някакъв временен повърхностен герой, не ме впечатли. Чак по-нататък започна наистина да ми харесва, ако бях Роуз, щях да си пострадам за Дмитрий, да направя всичко, което мога, за да го вразумя да тръгне с мен ;д и накрая, когато копелето не отстъпи, щях да тръгна с Ейдриън. Няма да ми върти номера, я, какво като е с готина коса, дампира му с дампир! ;д Ейдриън е секси и е готин, и ще ме обича. Воала!
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Дмитрий или Ейдриън ?
» Фенове определиха Ейдриън за BEST BOYFRIEND!
» Академия за вампири от името на Ейдриън
» Кой е перфектният актьор за ролята на Ейдриън?
» Академия за вампири от името на Ейдриън /коментари/
» Фенове определиха Ейдриън за BEST BOYFRIEND!
» Академия за вампири от името на Ейдриън
» Кой е перфектният актьор за ролята на Ейдриън?
» Академия за вампири от името на Ейдриън /коментари/
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?