Нови герои - Каст
+2
BeBeTy666
justy
6 posters
Страница 1 от 1
Нови герои - Каст
Нови герой от книгите.
FANCAST.
Таша Озера.
Таша Озера (37г) e леля на Кристиян Озера.Тя е единственото му семейство.Когато той е бил малак Таша го е спасила от сригоите (майка му и баша му).Таша е морой ,но преподава бойни изкуства.За това макар и да е морой и от кралски род, тя нама пазител.Има някакви чуства към Дмитрий,но той не и отвръща със същото.
И тя като Кристиян владее елемента огън.Тя подпалва идеята моройте да се защитават сами ,като се научат да се биян и да използват силите който владеят.
Натали Дашков
Натали Дашков е дъщеря на Виктор Дашков.Тя се опитва с всички сили да привлече вниманието на баща си, за това прави дори и най-лошото (превръща се в сригои по заповед на баща си).Виктор е много болен , за това след като разбира ,че Василиса притежава сили да лекува той има коварен план за това как да я накара да изпълзва силите си в негова полза.
Натали дели една стая с Лиса в началота на първата книга,но накрая е убита от Дмитрий след като прави опит да освободи баща си от затвора.
Джеси Зелокс
Джеси е от кралски род.Той се интересува единствено от клюките който се насят из академията и от партита.
Стан Алсо
Стан Алсо е дампир.Той е един от пазителите на Академията.
Кирова
Кирова е директор на "Св.Владимир"
Други.
Ейдриян.
FANCAST.
Таша Озера.
Таша Озера (37г) e леля на Кристиян Озера.Тя е единственото му семейство.Когато той е бил малак Таша го е спасила от сригоите (майка му и баша му).Таша е морой ,но преподава бойни изкуства.За това макар и да е морой и от кралски род, тя нама пазител.Има някакви чуства към Дмитрий,но той не и отвръща със същото.
И тя като Кристиян владее елемента огън.Тя подпалва идеята моройте да се защитават сами ,като се научат да се биян и да използват силите който владеят.
Натали Дашков
Натали Дашков е дъщеря на Виктор Дашков.Тя се опитва с всички сили да привлече вниманието на баща си, за това прави дори и най-лошото (превръща се в сригои по заповед на баща си).Виктор е много болен , за това след като разбира ,че Василиса притежава сили да лекува той има коварен план за това как да я накара да изпълзва силите си в негова полза.
Натали дели една стая с Лиса в началота на първата книга,но накрая е убита от Дмитрий след като прави опит да освободи баща си от затвора.
Джеси Зелокс
Джеси е от кралски род.Той се интересува единствено от клюките който се насят из академията и от партита.
Стан Алсо
Стан Алсо е дампир.Той е един от пазителите на Академията.
Кирова
Кирова е директор на "Св.Владимир"
Други.
Ейдриян.
justy- Стригой
- Брой мнения : 44
Точки : 226
Присъединяване : 28.03.2010
Възраст : 29
Местожителство : jambol
Re: Нови герои - Каст
Аз мисля, че David Boreanaz е по подходящ за ролята на Дмитрий.. но това е само мое мнение просто може би защото го харесвам много от преди това ии искам да играе по главна роля , но мисля че наистина пасва повече за образа на Дмитрий защото е висок, здрав и има много сериозно изражение ;д
BeBeTy666- Морой-Въздух
- Брой мнения : 261
Точки : 1188
Присъединяване : 02.03.2010
Местожителство : София
BeBeTy666 написа:Аз мисля, че David Boreanaz е по подходящ за ролята на Дмитрий.. но това е само мое мнение просто може би защото го харесвам много от преди това ии искам да играе по главна роля , но мисля че наистина пасва повече за образа на Дмитрий защото е висок, здрав и има много сериозно изражение ;д
David Boreanaz e вече малко старичък за Дмитрий, колкото и да го харесвам и сигурно вече е на 40. Jason Behr според мен е по-подходящ. Толкова беше хубав в Skinwalkers със дългата коса ии .. просто докато гледах филма през цялото време устата ми беше отворен и се захласвах по него. В The Tattooist също беше прекрасен, очите му ги обожавам, толкова са хубави и кафявии , само че я нямаше дългата коса. Ми, да, въпреки че и той вече е на около 35 Е, и Ben Barnes става за Дмитрий.
albenii- Победител
- Брой мнения : 389
Точки : 1722
Присъединяване : 17.01.2010
Местожителство : Eтрополе
И според мен David Boreanaz е малко старичък за Дмитрий...ама Ben Barnes според мен за Дмитрий става повече
kat_i- Обикновен човек
- Брой мнения : 97
Точки : 481
Присъединяване : 03.01.2010
Според мен Бен е най-подходящ, но трябва да натрупа малко телесна маса, ако ще играе Димка
Daffie- Победител
- Брой мнения : 34
Точки : 156
Присъединяване : 22.02.2011
Възраст : 26
Местожителство : Пловдив
От тук посочените, само с Мейсън и Джеси не съм съгласна. Джеси Маккартни е с много... криво лице, нали Джеси Зеклос е "хубавецът" на випуска, само имената не прави приликата.
Всички останали си ги представям точно така! Най-вече Джил, Таша и Натали.
Всички останали си ги представям точно така! Най-вече Джил, Таша и Натали.
Similar topics
» Училище з вампири - П. С. Каст, Кристин Каст
» Герои
» Heroes / Герои
» Герои в поредицата - спойлери
» Кои актьори ще подхождат на любимите ни герои???
» Герои
» Heroes / Герои
» Герои в поредицата - спойлери
» Кои актьори ще подхождат на любимите ни герои???
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?