Паднали Ангели - Лорън Кейт
+29
mir4eto97
elly
Fallen_ForeverR
Rouzmary
Sweet Nightmare
vampirez
van4et0o
The Follen Angel
viki4ka333
sweet28
Аря
evi17
poli8009
misha
mulatkata
Darkness92
Teen
el17uu
darina_96
ashley green
wilz
perlata
perla333
BLooDyKiSs
stelichka
mariankata
bibsityY
djenitoo
Little_Dhampir
33 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Паднали Ангели - Лорън Кейт
First topic message reminder :
Дръжте се хора! Имам страхотна новина за вас. Издателство Locus Publishing ще издава "Паднали ангели" на Лорън Кейт. Все още няма точна дата, но преди малко писах на издателството и се надявам утре на получим отговор
Сравнението със Здрач и Новолуние е неизбежно, а ангелите със свръхспособности са новата тенденция в тийнейджърската литература. “Паднали ангели” е първата книга от ангелската вълна, привлякла вниманието на Холивуд. Правата за филмиране на книгата, първа от поредица, са купени от Дисни.
Има нещо до болка познато в Даниел Григори.
Загадъчен и надменен, той завладява вниманието на Лус Прайс от мига, в който тя го вижда през първия си ден в пансиона „Меч и Кръст” в знойната Савана, Джорджия. Той е единственото ярко петно на място, където клетъчните телефони са забранени, другите ученици до един са откачалки, а охранителни камери следят всяко движение.
Макар че Даниел не иска да има нищо общо с Лус – и полага извънредни усилия, за да даде това да се разбере – тя не може да се откаже. Привлечена от него, както пламъкът привлича нощната пеперуда, тя трябва да открие онова, което Даниел така отчаяно се стреми да запази в тайна… дори ако то я убие.
А смразяващо студеното държание на Даниел към нея? То всъщност е начин да я защити, който той е използвал отново… и отново. Защото Даниел е паднал ангел, обречен да се влюбва в едно и също момиче на всеки 17 години… и да гледа как то умира. А Лус е негова безсмъртна посестрима, прокълната да се преражда отново и отново като смъртно момиче, което няма представа кое е в действителност.
Опасно вълнуваща и мрачно романтична, „ПАДНАЛИ АНГЕЛИ” е трилър, който ви кара да обръщате жадно страниците, и невероятна любовна история.
Поредицата, за която се твърди, че представя „ангели и страховити демони” и се обръща към почитателите на Стефани Майър.
Издателят от RCHB Ани Хийтън казва, че това е „привлекателна смесица от изкушение, невъзможна любов и свръхестествени явления”, обещавайки, че никоя тийнейджърка няма да може да устои на изтерзания герой.
Станете почитатели на издателството във фейсбук: https://www.facebook.com/pages/Knigi-ot-Locus-Publishing/77319218792
Изтегли откъс от книгата
Дръжте се хора! Имам страхотна новина за вас. Издателство Locus Publishing ще издава "Паднали ангели" на Лорън Кейт. Все още няма точна дата, но преди малко писах на издателството и се надявам утре на получим отговор
Сравнението със Здрач и Новолуние е неизбежно, а ангелите със свръхспособности са новата тенденция в тийнейджърската литература. “Паднали ангели” е първата книга от ангелската вълна, привлякла вниманието на Холивуд. Правата за филмиране на книгата, първа от поредица, са купени от Дисни.
Има нещо до болка познато в Даниел Григори.
Загадъчен и надменен, той завладява вниманието на Лус Прайс от мига, в който тя го вижда през първия си ден в пансиона „Меч и Кръст” в знойната Савана, Джорджия. Той е единственото ярко петно на място, където клетъчните телефони са забранени, другите ученици до един са откачалки, а охранителни камери следят всяко движение.
Макар че Даниел не иска да има нищо общо с Лус – и полага извънредни усилия, за да даде това да се разбере – тя не може да се откаже. Привлечена от него, както пламъкът привлича нощната пеперуда, тя трябва да открие онова, което Даниел така отчаяно се стреми да запази в тайна… дори ако то я убие.
А смразяващо студеното държание на Даниел към нея? То всъщност е начин да я защити, който той е използвал отново… и отново. Защото Даниел е паднал ангел, обречен да се влюбва в едно и също момиче на всеки 17 години… и да гледа как то умира. А Лус е негова безсмъртна посестрима, прокълната да се преражда отново и отново като смъртно момиче, което няма представа кое е в действителност.
Опасно вълнуваща и мрачно романтична, „ПАДНАЛИ АНГЕЛИ” е трилър, който ви кара да обръщате жадно страниците, и невероятна любовна история.
Поредицата, за която се твърди, че представя „ангели и страховити демони” и се обръща към почитателите на Стефани Майър.
Издателят от RCHB Ани Хийтън казва, че това е „привлекателна смесица от изкушение, невъзможна любов и свръхестествени явления”, обещавайки, че никоя тийнейджърка няма да може да устои на изтерзания герой.
Станете почитатели на издателството във фейсбук: https://www.facebook.com/pages/Knigi-ot-Locus-Publishing/77319218792
Изтегли откъс от книгата
Последната промяна е направена от Eli на Чет Мар 04, 2010 2:32 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Възраст : 30
Местожителство : Murcia, Spain
Re: Паднали Ангели - Лорън Кейт
Аз смятам да си я взема в понеделник или вторник. Да има каква да чета ваканцията :
perla333- Читател
- Брой мнения : 212
Точки : 867
Присъединяване : 01.09.2009
И аз я прочетох. Доста ми хареса, въпреки че остават доста въпроси без отговори. Надявам се, че във втората част всичко ще ми се изясни.
poli8009- Читател
- Брой мнения : 291
Точки : 1078
Присъединяване : 04.01.2010
Местожителство : Варна
Ще има ли още части от тази книга, че в сайта на авторката никъде не прочетох, че ще има... поредица ли ще е или само един роман? минах средата и като я прочета пак ще пиша.... засега е невероятна.
van4et0o- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 541
Точки : 1884
Присъединяване : 09.01.2010
Възраст : 29
Местожителство : Пловдив
Засега се знае само, че ще има втора част - Torment.
Teen- Обикновен човек
- Брой мнения : 81
Точки : 228
Присъединяване : 03.09.2009
Възраст : 31
Всъщност се знае, че кнгиите ще са 3. 2рата ще е Torment, както каза Теен, а 3тата ще се казва Rapture и ще излезе през 2011
darina_96- Победител
- Брой мнения : 172
Точки : 800
Присъединяване : 22.11.2009
Възраст : 28
Местожителство : Ямбол
Оле, хора... Една приятелка каза безброй причини поради които книгата не й е харесала, но аз я прочетох и смятам, че е чудесно. Краят свърши малко неясно и през книгата имаше неясни неща, но дано нататък да се разбере. Нещо ново и разнообравно от света на вампирите. Някой знае ли нещо относно книга 2? Кога ще излиза в САЩ и евентуално в България... Мерси предварително за инфото.
van4et0o- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 541
Точки : 1884
Присъединяване : 09.01.2010
ТУК има информация и корица на втората книга
Първата е супер
evi17- Читател
- Брой мнения : 688
Точки : 2972
Присъединяване : 14.01.2010
Възраст : 27
А втората ще е върха
Rouzmary- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 540
Точки : 2427
Присъединяване : 10.04.2010
Местожителство : Бургас
Съгласна съм
evi17- Читател
- Брой мнения : 688
Точки : 2972
Присъединяване : 14.01.2010
Една..Страхотна книга!Нямам търпение за втората..
Fallen_ForeverR- Стригой
- Брой мнения : 29
Точки : 162
Присъединяване : 30.04.2010
Местожителство : Търговище
Великолепна книга :inlove2:
elly- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 545
Точки : 2654
Присъединяване : 12.06.2010
Местожителство : Шумен
Невероятна книга!!! А и не знам защо ама Падналия ангел си го представям като Стефан от Дневниците на Вампира :XD:
mir4eto97- Обикновен човек
- Брой мнения : 88
Точки : 382
Присъединяване : 24.02.2010
Те ще я филмират. Правата вече са закупени от Disney.
Teen- Обикновен човек
- Брой мнения : 81
Точки : 228
Присъединяване : 03.09.2009
Еми време е да си кажа критичното мнение...
Самия Даниел би трябвало въобще да не доближава до Лус и да не показва никакъв интерес, а то какво беше показа и само един среден пръст.. През цялото време Лус ми се струваше по наивна и глупава от Бела, не знам защо авторката е направила такъв ужасен персонаж, при положение, че можеше да бъде и по добър... Цялата книга единственото хубаво и нещо е накрая, боя ако може да се каже бой, авторката го е съкратила, като е пратила Лус да реве другаде...
Абе доста глупава книжка като цяло :)
Самия Даниел би трябвало въобще да не доближава до Лус и да не показва никакъв интерес, а то какво беше показа и само един среден пръст.. През цялото време Лус ми се струваше по наивна и глупава от Бела, не знам защо авторката е направила такъв ужасен персонаж, при положение, че можеше да бъде и по добър... Цялата книга единственото хубаво и нещо е накрая, боя ако може да се каже бой, авторката го е съкратила, като е пратила Лус да реве другаде...
Абе доста глупава книжка като цяло :)
Lora11- Морой-Въздух
- Брой мнения : 272
Точки : 1221
Присъединяване : 28.02.2010
И аз съм много разочарована от книга. Очаквах повече, а то нищо. Яд ме е и за парите и за отделеното време. Единственото, което ми направи впечатление е замисъла - интересен, предлага възможности, но изпълнението на авторката ме отчая.
Tediii- Победител
- Брой мнения : 355
Точки : 1752
Присъединяване : 25.12.2009
Местожителство : Варна
В такъв случай съм безкрайно радостна, че не си я купих тази книга ;дд Много пъти бях на косъм, но винаги избирах някоя друга (от която съм остава много очарована <3).. ;д
Райс- Победител
- Брой мнения : 225
Точки : 1056
Присъединяване : 12.04.2010
Възраст : 33
Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
Според мен книгата е хубава и си заслужава, но всеки си има собствено мнение. Може би трябва да я вземеш от някой който я има и да я прочетеш, пък сама да решиш дали си заслужава или не.
Аз смятам тези дни да прочета фен превода. И вече по-нататък ще реша дали да си я взема.
perla333- Читател
от каде мислиш да четеш фен превода ?
bibsityY- Морой-Огън
- Брой мнения : 326
Точки : 1146
Присъединяване : 11.01.2010
Местожителство : някаде из България xD
Ами ако не е против правилата ще кажа сайта, но нека първо някой модератор да каже дали мога. :)
perla333- Читател
Прати й го на ЛС.
Противно на повечето мнения, които прочетох, на мен книгата ми хареса. Вярно, не беше нещо кой знае колко оригинално, но пък ангелите определено освежиха фронта на вампирите. Обаче съм наълно съгласна с твърденията, че Лус е адски дразнеща. Много рядко главен герой ме дразни толкова много. За сметка на това пък много харесвам Даниел, Кам, Ариана и Габ. И Пен харесвах, но тя пък взе, че умря.
Не знам дали Алисън Ноел е изкопирала от тук, или Лорън Кейт от "Безсмъртните", но с изключение на създанията, сюжетите доста си приличат. Но тази е на милиони светлинни години от онази поредица - по-добро повествование, по-хубави описания, и определено, по-добри герои. Не е от книгите, които оставят трайна следа у мен, но за леко четиво е добра.
Не знам дали Алисън Ноел е изкопирала от тук, или Лорън Кейт от "Безсмъртните", но с изключение на създанията, сюжетите доста си приличат. Но тази е на милиони светлинни години от онази поредица - по-добро повествование, по-хубави описания, и определено, по-добри герои. Не е от книгите, които оставят трайна следа у мен, но за леко четиво е добра.
Rose Hathaway- Победител
- Брой мнения : 953
Точки : 3668
Присъединяване : 30.03.2010
Местожителство : Montana, St. Vladimir Academy
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Влюбени ангели - Лорън Кейт /Паднали Ангели 5/
» "Екстаз" - Лорън Кейт /Паднали Ангели 4/
» "Терзания" - Лорън Кейт /Паднали Ангели 2/
» "Страст" - Лорън Кейт /Паднали Ангели 3/
» Паднали ангели vs. Любов под гибелна звезда /ПОБЕДИТЕЛ: Паднали ангели/
» "Екстаз" - Лорън Кейт /Паднали Ангели 4/
» "Терзания" - Лорън Кейт /Паднали Ангели 2/
» "Страст" - Лорън Кейт /Паднали Ангели 3/
» Паднали ангели vs. Любов под гибелна звезда /ПОБЕДИТЕЛ: Паднали ангели/
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?