Общ чат за книгите
+20
Rose Hathaway
Melanroh
wilz
Fallen_ForeverR
maciiito
van4et0o
evi17
ashley green
poli8009
life_and_twilight
bels
ellysunshine1
djenitoo
BLooDyKiSs
darina_96
production
FierySun1918
perlata
Little_Dhampir
bibsityY
24 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Общ чат за книгите
First topic message reminder :
Дмитрий наистина ли става стригой :O: аз понеже съм чела само 1-вата книга и нз много някои мойе ли да ми разкаже накратко защо и кво става като разбира Роуз :mmm: моляя
Дмитрий наистина ли става стригой :O: аз понеже съм чела само 1-вата книга и нз много някои мойе ли да ми разкаже накратко защо и кво става като разбира Роуз :mmm: моляя
bibsityY- Морой-Огън
- Брой мнения : 326
Точки : 1146
Присъединяване : 11.01.2010
Възраст : 31
Местожителство : някаде из България xD
Re: Общ чат за книгите
За моя радост,намерих я в пръвта книжарница,в която влязох..по принцип ми се налага да чакам ден-два,докато пристигне...даже успях да я прочета ,да се нарева..изобщо.."Целуната от сянката" за мен е най- добрата от първите четири..
Melanroh- Обикновен човек
- Брой мнения : 78
Точки : 383
Присъединяване : 15.11.2009
Възраст : 29
Местожителство : Somewhere out of the clouds...
Сега прочетох книгата и направо... смаяна съм!!!
За пореден път казвам, че това е любимата ми поредица иии никоя друга няма да я измести.
Книгата е невероятна, емоционалнa, прочувстванa, смайваща, интересна... Всички тези неща в едно, ще умра направо. Нямам търпение за юли
За пореден път се уверявам в персонажа на Роуз - невероятен е. Толкова силен и в същото време толкова противоречив... Роуз е смесица от всички чувства в живота на някой човек. Не знам за вас, но Лиса още от първата книга не я понасям, а в тази още повече я намразих. Невероятна егоистка е. Защо Роуз да прави всичко, всички жервти... Дори не й пука. Уж й е най-добрата приятелка, а с нищо не го показва. Роуз пренебрегва себе си заради нея...
Мейсън - обичам го! Радвам се, че го почувствахме още веднъж в книгата. Не беше редно да умира, защо?!
Ейдриън - Невероятен е! Както казах в друга дискисия, слабост ми е! Не знам защо съм толкова привлечена към него, но си е факт.. Самоуверен, наперен, с голямо самочувствие, но в същото време и добър. Харесаха ми чувствата му към Роуз... Жалко, че нищо не може да стане м/у тях...
Не знам какво друго да коментирам за Роуз и Дмитрий... Това са персонажите с най-пламенна любов. Повече от невероятни са. Моментите в хижата... А и не само тях. В тая книга имаха много повече общи моменти, което ме зарадва страшно много...
Ооох, не мога! Създадени са един за друг <33
Кристиан също ми се нрави страшно много... И нямам търпение собственоръчно да убия онзи "русият" стригой. )
Става страшно интересно и нямам търпение за останалите книги.
офф-топик: Доста дълго коментарче, така че - спирам.
За пореден път казвам, че това е любимата ми поредица иии никоя друга няма да я измести.
Книгата е невероятна, емоционалнa, прочувстванa, смайваща, интересна... Всички тези неща в едно, ще умра направо. Нямам търпение за юли
За пореден път се уверявам в персонажа на Роуз - невероятен е. Толкова силен и в същото време толкова противоречив... Роуз е смесица от всички чувства в живота на някой човек. Не знам за вас, но Лиса още от първата книга не я понасям, а в тази още повече я намразих. Невероятна егоистка е. Защо Роуз да прави всичко, всички жервти... Дори не й пука. Уж й е най-добрата приятелка, а с нищо не го показва. Роуз пренебрегва себе си заради нея...
Мейсън - обичам го! Радвам се, че го почувствахме още веднъж в книгата. Не беше редно да умира, защо?!
Ейдриън - Невероятен е! Както казах в друга дискисия, слабост ми е! Не знам защо съм толкова привлечена към него, но си е факт.. Самоуверен, наперен, с голямо самочувствие, но в същото време и добър. Харесаха ми чувствата му към Роуз... Жалко, че нищо не може да стане м/у тях...
Не знам какво друго да коментирам за Роуз и Дмитрий... Това са персонажите с най-пламенна любов. Повече от невероятни са. Моментите в хижата... А и не само тях. В тая книга имаха много повече общи моменти, което ме зарадва страшно много...
Ооох, не мога! Създадени са един за друг <33
Кристиан също ми се нрави страшно много... И нямам търпение собственоръчно да убия онзи "русият" стригой. )
Става страшно интересно и нямам търпение за останалите книги.
офф-топик: Доста дълго коментарче, така че - спирам.
van4et0o- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 541
Точки : 1884
Присъединяване : 09.01.2010
Местожителство : Пловдив
Вчера свърших Spirit bound и книгата е супер!Който знае английски да не чака да излезе в България.Краят отново те кара да си зададеш много въпроси и влобще не съм очаквала да свърши така.Няма да коментирам книгата за да няма спойлери,само ще кажа че е НЕВЕРОЯТНА!
production- Победител
- Брой мнения : 1372
Точки : 6928
Присъединяване : 13.11.2009
Аз искам само да изразя огромното си "О", което последва, когато приключих с книгата. Току що я прочетох и направо зяпнах. Можех да кажа хиляда сценария и да предположа какво ще се случи, но това изобщо не съм го очаквала. Сега още повече чакам Last Sacrifice и сега вече наистина разбирам резюмето. А последните думи просто ме убиха. Съгласявам се с fuckin_rules, че който знае английски няма да загуби, ако я прочете. Невероятна е!
Rose Hathaway- Победител
- Брой мнения : 953
Точки : 3668
Присъединяване : 30.03.2010
Местожителство : Montana, St. Vladimir Academy
Аз също я прочетох и останах.. меко казано възхитена. Спокойно мога да кажа, че чакането си е струвало.
Чудя се обаче дали да не пусна една тема за обсъждането на книгата (с предупреждение за спойлери, разбира се), защото наистина имаше някои моменти, които.. Просто ми се иска да изразя мнението си (както винаги).
Но все пак, нека дадем още малко време на останалите да видят коментарите ни тук и също да прочетат книгата
Чудя се обаче дали да не пусна една тема за обсъждането на книгата (с предупреждение за спойлери, разбира се), защото наистина имаше някои моменти, които.. Просто ми се иска да изразя мнението си (както винаги).
Но все пак, нека дадем още малко време на останалите да видят коментарите ни тук и също да прочетат книгата
FierySun1918- Победител
- Брой мнения : 717
Точки : 3769
Присъединяване : 20.09.2009
Местожителство : в мечтите.
За два дни свърших Sрirit Bound и десет минути след като прочетох последното изречение стоях и гледах невиждащо в екрана!Просто не можех да повярвам как свърши...
Много емоционална книга,на няколко места ми беше много тъжно,на други се смях,на един момент само дето не се разкрещях от радост...както винаги,Ришел ме остави с отворена уста,но пък бях познала кои герои казват различните цитати ^^
Единственото разочарование бе липсата на един момент,който чакам от края на трета книга...сега с нетърпение очаквам шеста ..
Много емоционална книга,на няколко места ми беше много тъжно,на други се смях,на един момент само дето не се разкрещях от радост...както винаги,Ришел ме остави с отворена уста,но пък бях познала кои герои казват различните цитати ^^
Единственото разочарование бе липсата на един момент,който чакам от края на трета книга...сега с нетърпение очаквам шеста ..
Melanroh- Обикновен човек
- Брой мнения : 78
Точки : 383
Присъединяване : 15.11.2009
Местожителство : Somewhere out of the clouds...
прочетох 3тата книга! Уникална е.. но не ми харесва това че Дмитрий стана стригой не може, грешно е, не трябва ; ( страшно тъжно ми е! с Роуз са уникални! Може да съм малко нахална но някой може ли да ми каже какво ще стане със тях двамата и има ли начин Дмитрий да се превърне отново във дампир или поне да не е стригой?!? Много силно се надявам да има такъв ии някой да ми каже какво става нататък ;( :sad: :sad3:
BeBeTy666- Морой-Въздух
- Брой мнения : 261
Точки : 1188
Присъединяване : 02.03.2010
Местожителство : София
Може да съм малко нахална но някой може ли да ми каже какво ще стане със тях двамата и има ли начин Дмитрий да се превърне отново във дампир или поне да не е стригой?!?
Някъде към началото на тази тема съм пуснала резюме на книгата. В дял Информация са вече в редактиран вариант. А относно Дмитрий и статуса му на жив-мъртвец, скоро ще пусна тема, в която може да коментираме И това, но не само; ще има много за петата книга, както и спойлери, тъй че ще чете само който иска.
FierySun1918- Победител
Аз чакам с нетърпение да се появи тавака тема, за да мога най-накаря да обсъдя всичко с хора, които са я чели, че приятелките ми вече ще ме набият, ако пордължавама така!
Rose Hathaway- Победител
- Брой мнения : 953
Точки : 3668
Присъединяване : 30.03.2010
Местожителство : Montana, St. Vladimir Academy
Търпение, до ден два ще се пръкне на бял свят. И сега бих я пуснала, ама уча за външното оценяване по английски..
more info: баси тъпотията :yawning:
more info: баси тъпотията :yawning:
FierySun1918- Победител
Аз ще я пусна ей сега за да си обсъждате на воля. Ще се опитам да не я преглеждам много, много, но ще видим.
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Възраст : 30
Местожителство : Murcia, Spain
И аз да си кажа думата за "Целуната от сянката"
Е, не ;x ;D
Та, май дадох мнение доста обширно. Вярно е, че има още толкова много неща, ама 370 страници трудно се коментират. Като че ли най-най-основното коментирах.
Малко може да е объркано мнението ми, ама от понеделник съм го почнала и май бая време ми трябваше да го свърша.
Е, не ;x ;D
- Spoiler:
- Туко що прочетох и последното изречение на книгата и съм просто туш. Честно очите ми са станали на понички от изненада. Толкова много емоции, изненади и не дотам очаквани обрати имаше в книгата, че просто не знам как ще успея да изразя мнение.
Ебаси още не мога да повярвам, че Дмитрий стана стригой и то накрая. Тъкмо викам всичко ще си е наред и хоп- сума стригои се изсипаха. А за реакцията на Роуз, еми кво да ви кажа- разбирам я. Разбирам я напълно. Да видиш как някой умира пред очите е покъртителна гледка, а този някой да е човекът, който е „откраднал” сърцето ти, е изключително болезнено. Колкото и да беше вцепенена намери сили да накара краката си да се отделят от земята и да спаси другото ценно нещо(неправилна дума, ама не мога да се сетя в момента за по-добра) в живота на Дмитрий, а именно тя. Неговата Роза, втората му душа, може би? Тази, която ще го спаси по един или друг начин. А самите Роуз и Дмитрий като двойка са взривоопасни.
Ще си позволя да цитирам Виктор, колкото и да ми е антипатичен:
- Вие двамата сте двойка, благословена от Небесата.
Еми, прав е! Съгласна съм на 100% с него. Една божетсвена двойка, която не знам занапред дали ще просъществува, заради *цензура* стригоите. А всъщност се чудя Роуз откъде събра сили, за да излезе и да зададе най-мъчителния въпрос. Но нали любовта дава крила, а за мен крилата са символ на свобода и оттам на сила и смелост.
Сега ми е интересно да прочета на Дмитрий като стригой. Изключително много даже, защото по това, което съм слушала като стригой той губи голяма част от очарованието си. Тъкмо може да направи място на Ейдриън, който още щом прочетох за него във втората книга директно се забори да е начело на класацията. Той е не по-малко очарователен от Дмитрий и не по-малко готов на всичко за Роуз. Това момиче им завъртя главите на половината Академия, че даже и до кралския двор стигна- а именно до Ейдриън, племенника на Татяна(която честно казано не мога да понасям, ама за нея малко по-нататък, че съвсем ще ги омеша нещата ) Та, да се върна на Ейдриън. Еми какво да ви кажа- невероятен е! Лошо момче и непукист го раздава, но зад привидно подригавателната му усмивка се крие една наистина чиста душа. Един галантен мъж способен да те разтопи само с поглед или дума. Последната глава беше страхотна. На мнение съм, че подозира, че Роуз може и да не се върне или може да не му даде шанс, въпреки това той ѝ помогна. Не беше богаташкото синче, а беше влюбеният мъж. Ах, беше толкова сладък като и каза:
- Просто изпълни обещанието си и се върни.
Разтопих се. И все се чудя дали Ейдриън ще успее да измести Дмитрий не само от моето сърце, ами от това на Роуз. Ах, ах има още 3 книги да разбера.
Нека сега под светлината на прожекторите дойде и Кристиан. Леле този е пич е егати жертвоготовният. Той е мъжкият, моройски вариант на Роуз. Готов също като нея да се втурне с главата напред, за да защитава Лиса или да убива стригои. А като си го представих да готви му сложих мислено една невероятна розова престилка та колко съм се смяла ;X Непоправим сладур, обичам го! Страшно силен персонаж. Кралски по онзи ненатрапчив начин, ах, страхотен е! Маниер на държание, маниер на говорене, отношение към другите всичко е... Беше супер мило от негова страна да не натяква на Роуз или да ѝ прави саркастични забележки относно „зацепването” ѝ пред Стан. Кристиан бе абсолютно сигурен, че не е нарочно, вярваше ѝ. Ах, сладур ми е голям.
Сега малко внимание и на Лиса да обърна.
Еми дразни ме и това е! Как изведнъж реши, че светът точно заради нея се върти не ми стана ясно. Вярно, че си няма никой друг толкова близък, колкото Роуз след смъртта на родителите ѝ, ама нейното граници минава. Тя иска Роуз да живее и диша за нея. И другото толкова сляпа ли беше за любовта на приятелката си към Дмитрий. Ейдриън разбра за отрицателно време, Виктор и той, а не нея и трябваха 3 книги?! 3?! WTF?! И накрая ѝ вика, моля ти се, не си тръгвай. Че и внушение използва?! Да се стегне малко. Ами тия ѝ мити изблици с вените и безумния гняв, заради нея Роуз „полудя”. Ама Дмитрий беше при нея да ѝ помогне. Sweet Добре де, въпреки че и се дразня има и нещо, което ме кефи в нея. Не знам точно какво, ама го има. Тъй че, ако реша да изтребвам литературни герои тя няма да влезе, първо заради Роуз и после и заради самата себе си.
И за Кралицата да кажа нещо да не се сърди „горката”.
Лиса може и да ме дразни, но Татяна ме вади извън нерви. УжасТна е! Не мога да понасям присъствието ѝ още от 1та книга! Има нещо влудяващо в нея. Конспиративнити ѝ теории са ми повече от противни. За к’ва се взима, че ще ми сватосва Лиса с Ейдриън. За Лиса е Кристиан, за моя любим(след като цяла седмица си пиша коментара по книгата, Ейдриън измести Дмитрий и застана на челно място в класацията ми^^ ) Ейдриън само Роуз. Не го давам да никой друг! Освен може би на мен И как искам да я свалят Татяна от престола не е истина. Дано и това стане в някоя от следващите части.
А, Роуз, ах Роуз. Беше огън, лед, мълнии и още и още. Изпадаше в крайности и беше уравновесена! Беше умопомрачителна в тази книга. Нейният образ винаги ми е бил любим, но тук просто беше зашеметяваща. Тя е една от малкото, да не кажа единствен, персонаж, на който се възхищавам. Безумно влюбена в живота и с всяка глътка въздух се бори, за да живее. За да обича, да мрази, да чувства, да има право на избор. Изключително силен персонаж!
И като за край. Разтопих се, когато Дмирий заплаши Виктор с убийство, заради Роуз. Обичам такива мъже. С главата напред, заради едната жена, ама всъщност не коя да е, а жената на сърцето ти^^
Та, май дадох мнение доста обширно. Вярно е, че има още толкова много неща, ама 370 страници трудно се коментират. Като че ли най-най-основното коментирах.
Малко може да е объркано мнението ми, ама от понеделник съм го почнала и май бая време ми трябваше да го свърша.
clementine- Морой-Вода
- Брой мнения : 206
Точки : 875
Присъединяване : 08.04.2010
Местожителство : I am world citizen
clementine написа:И аз да си кажа думата за "Целуната от сянката"
Е, не ;x ;D
- Spoiler:
Туко що прочетох и последното изречение на книгата и съм просто туш. Честно очите ми са станали на понички от изненада. Толкова много емоции, изненади и не дотам очаквани обрати имаше в книгата, че просто не знам как ще успея да изразя мнение.
Ебаси още не мога да повярвам, че Дмитрий стана стригой и то накрая. Тъкмо викам всичко ще си е наред и хоп- сума стригои се изсипаха. А за реакцията на Роуз, еми кво да ви кажа- разбирам я. Разбирам я напълно. Да видиш как някой умира пред очите е покъртителна гледка, а този някой да е човекът, който е „откраднал” сърцето ти, е изключително болезнено. Колкото и да беше вцепенена намери сили да накара краката си да се отделят от земята и да спаси другото ценно нещо(неправилна дума, ама не мога да се сетя в момента за по-добра) в живота на Дмитрий, а именно тя. Неговата Роза, втората му душа, може би? Тази, която ще го спаси по един или друг начин. А самите Роуз и Дмитрий като двойка са взривоопасни.
Ще си позволя да цитирам Виктор, колкото и да ми е антипатичен:
- Вие двамата сте двойка, благословена от Небесата.
Еми, прав е! Съгласна съм на 100% с него. Една божетсвена двойка, която не знам занапред дали ще просъществува, заради *цензура* стригоите. А всъщност се чудя Роуз откъде събра сили, за да излезе и да зададе най-мъчителния въпрос. Но нали любовта дава крила, а за мен крилата са символ на свобода и оттам на сила и смелост.
Сега ми е интересно да прочета на Дмитрий като стригой. Изключително много даже, защото по това, което съм слушала като стригой той губи голяма част от очарованието си. Тъкмо може да направи място на Ейдриън, който още щом прочетох за него във втората книга директно се забори да е начело на класацията. Той е не по-малко очарователен от Дмитрий и не по-малко готов на всичко за Роуз. Това момиче им завъртя главите на половината Академия, че даже и до кралския двор стигна- а именно до Ейдриън, племенника на Татяна(която честно казано не мога да понасям, ама за нея малко по-нататък, че съвсем ще ги омеша нещата ) Та, да се върна на Ейдриън. Еми какво да ви кажа- невероятен е! Лошо момче и непукист го раздава, но зад привидно подригавателната му усмивка се крие една наистина чиста душа. Един галантен мъж способен да те разтопи само с поглед или дума. Последната глава беше страхотна. На мнение съм, че подозира, че Роуз може и да не се върне или може да не му даде шанс, въпреки това той ѝ помогна. Не беше богаташкото синче, а беше влюбеният мъж. Ах, беше толкова сладък като и каза:
- Просто изпълни обещанието си и се върни.
Разтопих се. И все се чудя дали Ейдриън ще успее да измести Дмитрий не само от моето сърце, ами от това на Роуз. Ах, ах има още 3 книги да разбера.
Нека сега под светлината на прожекторите дойде и Кристиан. Леле този е пич е егати жертвоготовният. Той е мъжкият, моройски вариант на Роуз. Готов също като нея да се втурне с главата напред, за да защитава Лиса или да убива стригои. А като си го представих да готви му сложих мислено една невероятна розова престилка та колко съм се смяла ;X Непоправим сладур, обичам го! Страшно силен персонаж. Кралски по онзи ненатрапчив начин, ах, страхотен е! Маниер на държание, маниер на говорене, отношение към другите всичко е... Беше супер мило от негова страна да не натяква на Роуз или да ѝ прави саркастични забележки относно „зацепването” ѝ пред Стан. Кристиан бе абсолютно сигурен, че не е нарочно, вярваше ѝ. Ах, сладур ми е голям.
Сега малко внимание и на Лиса да обърна.
Еми дразни ме и това е! Как изведнъж реши, че светът точно заради нея се върти не ми стана ясно. Вярно, че си няма никой друг толкова близък, колкото Роуз след смъртта на родителите ѝ, ама нейното граници минава. Тя иска Роуз да живее и диша за нея. И другото толкова сляпа ли беше за любовта на приятелката си към Дмитрий. Ейдриън разбра за отрицателно време, Виктор и той, а не нея и трябваха 3 книги?! 3?! WTF?! И накрая ѝ вика, моля ти се, не си тръгвай. Че и внушение използва?! Да се стегне малко. Ами тия ѝ мити изблици с вените и безумния гняв, заради нея Роуз „полудя”. Ама Дмитрий беше при нея да ѝ помогне. Sweet Добре де, въпреки че и се дразня има и нещо, което ме кефи в нея. Не знам точно какво, ама го има. Тъй че, ако реша да изтребвам литературни герои тя няма да влезе, първо заради Роуз и после и заради самата себе си.
И за Кралицата да кажа нещо да не се сърди „горката”.
Лиса може и да ме дразни, но Татяна ме вади извън нерви. УжасТна е! Не мога да понасям присъствието ѝ още от 1та книга! Има нещо влудяващо в нея. Конспиративнити ѝ теории са ми повече от противни. За к’ва се взима, че ще ми сватосва Лиса с Ейдриън. За Лиса е Кристиан, за моя любим(след като цяла седмица си пиша коментара по книгата, Ейдриън измести Дмитрий и застана на челно място в класацията ми^^ ) Ейдриън само Роуз. Не го давам да никой друг! Освен може би на мен И как искам да я свалят Татяна от престола не е истина. Дано и това стане в някоя от следващите части.
А, Роуз, ах Роуз. Беше огън, лед, мълнии и още и още. Изпадаше в крайности и беше уравновесена! Беше умопомрачителна в тази книга. Нейният образ винаги ми е бил любим, но тук просто беше зашеметяваща. Тя е една от малкото, да не кажа единствен, персонаж, на който се възхищавам. Безумно влюбена в живота и с всяка глътка въздух се бори, за да живее. За да обича, да мрази, да чувства, да има право на избор. Изключително силен персонаж!
И като за край. Разтопих се, когато Дмирий заплаши Виктор с убийство, заради Роуз. Обичам такива мъже. С главата напред, заради едната жена, ама всъщност не коя да е, а жената на сърцето ти^^
- Spoiler:
- Леле,ти ме разби Ами за почти всичко съм съгласна...Ама малко добавка за мен си Ами така...Лиса не просто ме дразни,а направо ме вбесява!Наивна,богата,егоистична..(даже руса )Ох,трябва да спазвам благоприличен език Татяна ми е безразлична като персонаж,само дето ме издразни(и то отвратително много),че иска да сватосва Ейдриън и Лиса :angry2: Мога много да искам Роуз да е с Димката,ама Ейдриън също си е неин :smile11: Пък и Лиса не го заслужава това момче.Тя и Кристиан не заслужава,ама да не се задълбочавам толкова..
Не мога да опиша с думи обаче Дмитрий и Роуз...те са..те са..forever Моят мозък това измисли за тези богове на любовта,желанието,красотата(даже и сексапила )...Тази Роза обаче се появи и всичи мъже заби
Това беше моето объркано мнение,ама то от много емоции нищо друго не ми идва на ум
Beautiful_nightmare- Морой-Въздух
- Брой мнения : 290
Точки : 1346
Присъединяване : 23.05.2010
Напълно съм съгласна с всичко
kat_i- Обикновен човек
- Брой мнения : 97
Точки : 481
Присъединяване : 03.01.2010
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Линк към книгите
» Трейлъри на книгите
» Бихте ли променили книгите?
» Любим мъжки персонаж от книгите?
» Харесват ли ви оригиналните корици на книгите?
» Трейлъри на книгите
» Бихте ли променили книгите?
» Любим мъжки персонаж от книгите?
» Харесват ли ви оригиналните корици на книгите?
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?