Ти срещу мен
Страница 1 от 1
Ти срещу мен
Ако някой нарани сестра ти и ти си истински мъж, няма ли да искаш да отмъстиш?
Ако брат ти е обвинен в ужасно престъпление, но твърди, че е невинен, няма ли да му повярваш?
Светът на Майки започва да се разпада, когато сестра му казва, че е изнасилена.
Животът на Ели се превръща в ад, когато срещу нейния брат е повдигнато обвинение в изнасилване.
Когато Майки и Ели се срещат, сякаш два свята се сблъскват. "Ти срещу мен" е откровен и смел роман от автора на "Преди да умра". Това е книга за приятелството, семейството, лоялността и изборите, които се налага да правим в живота си. Но преди всичко, това е роман за любовта.
"Силна и спираща дъха любовна история!"
Сън
"Джени Даунам прекрасно е уловила вътрешната борба на двама влюбени, които трябва да оцеляват в бурните води на семейната лоялност, социалния живот, правната система, работата и училището. С трогателна откровеност авторът вдъхва живот на своите герои в тази забележителна история за любовта и избора. Великолепен роман!"
Киркус Ривю
Ако брат ти е обвинен в ужасно престъпление, но твърди, че е невинен, няма ли да му повярваш?
Светът на Майки започва да се разпада, когато сестра му казва, че е изнасилена.
Животът на Ели се превръща в ад, когато срещу нейния брат е повдигнато обвинение в изнасилване.
Когато Майки и Ели се срещат, сякаш два свята се сблъскват. "Ти срещу мен" е откровен и смел роман от автора на "Преди да умра". Това е книга за приятелството, семейството, лоялността и изборите, които се налага да правим в живота си. Но преди всичко, това е роман за любовта.
"Силна и спираща дъха любовна история!"
Сън
"Джени Даунам прекрасно е уловила вътрешната борба на двама влюбени, които трябва да оцеляват в бурните води на семейната лоялност, социалния живот, правната система, работата и училището. С трогателна откровеност авторът вдъхва живот на своите герои в тази забележителна история за любовта и избора. Великолепен роман!"
Киркус Ривю
pandemonium- Стригой
- Брой мнения : 37
Точки : 109
Присъединяване : 25.02.2014
Възраст : 29
Similar topics
» І срещу ІІ отбор
» I срещу II отбор
» І срещу ІІ отбор / Част 3 /
» Войните на Посейдон срещу Рискована любов / ПОБЕДИТЕЛ: Войните на Посейдон/
» I срещу II отбор
» І срещу ІІ отбор / Част 3 /
» Войните на Посейдон срещу Рискована любов / ПОБЕДИТЕЛ: Войните на Посейдон/
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?