Какво мислите за филма?
+11
magdalasf
svikito
tedy1_baby
fallen_angel23
maksima
Beauty Nightmare
perla333
mitbull4o
Sweet Nightmare
elizabetta_90
Little_Dhampir
15 posters
Страница 1 от 1
Хареса ли ви филма?
Какво мислите за филма?
Споделете мнение за филма, ако сте го гледали. Хареса ли ви ?
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Възраст : 30
Местожителство : Murcia, Spain
Re: Какво мислите за филма?
На мен много ,много ми хареса !!! Върна ми желанието да прочета поредицата отново !!!! Нямам търпение вече за втория филм !!!
elizabetta_90- Победител
- Брой мнения : 946
Точки : 4613
Присъединяване : 02.11.2012
На мен не ми хареса много. Доста набързо беше направен, Лиса не ми хареса, изобщо. Имаше доста изменени неща. Абе като цяло ставаше за гледане, но можеше да се направи много по-добре и да се включат доста повече неща.
На мен ми хареса, не беше каквото очаквах, но можеше и да е по-зле. Беше забавен и актьора, който играеше Дмитрий си свърши добре работата (и все пак не него си представях за Димка), сцените, които бяха сменени малко не ми се понравиха, но като цяло само претупването на филма не ми хареса. Така че, мнението ми е, че ми хареса и очаквам втория филм.
mitbull4o- Стригой
- Брой мнения : 32
Точки : 149
Присъединяване : 30.01.2010
Възраст : 31
Най-много ме е яд, че изпуснаха това :
“Do you think I'm pretty?
I think you're beautiful
Beautiful?
You are so beautiful, it hurts sometimes.”
I think you're beautiful
Beautiful?
На мен много ми хареса. След сесията мисля пак да препрочета книгите Имаше изменени неща, но според мен бяха плюс. А и най-важното не беше изпуснато
perla333- Читател
- Брой мнения : 212
Точки : 867
Присъединяване : 01.09.2009
Възраст : 30
Sweet Nightmare написа:Най-много ме е яд, че изпуснаха това :
I think you're beautiful
Beautiful?
Да и на мен това ми липсваше, оу и това с косата го претупаха малко (да я носи вдигната).
mitbull4o- Стригой
- Брой мнения : 32
Точки : 149
Присъединяване : 30.01.2010
Възраст : 31
Гледах го в събота. Беше невероятен, въпреки че бяха изпуснали някои от любимите ми сцени! Утре ще ходя да го гледам пак на кино, че малко поизпуснах една част... :ДДДДДД
Beauty Nightmare- Модератор
- Брой мнения : 138
Точки : 568
Присъединяване : 09.01.2014
Възраст : 27
Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Ако трябва да съм честна, бях доста скептично настроена, когато разбрах за екранизацията (от постер в метрото), а пък каста първоначално не ми се понрави. Изобщо не пасваше на представите ми за героите, но пък в крайна сметка актьорите свършиха страхотна работа и по мое мнение наистина изиграха ролите си перфектно, въпреки че ми отне половин филм да свикна с Лиса. Зоуи беше перфектна във всяко отношение и беше страхотна Роуз, целия актьорски състав определено успя да опровергае очакванията ми за ужасен филм, който гледах сама, тъй като аз и две мои приятелки така и не се намерихме в киното xD
Данила и Доминик определено се справиха много добре и наистина се въплътиха в образите си, а факта, че Данила е руснак... м-м-ммм ;д
Кирова се извъди доста младичка, ако трябва да съм честна, но пък това не ѝ попречи да си изиграе ролята като хората xD
Като цяло филмът беше върхът и макар че доста сцени бяха пропуснати и също толкова бяха добавени, аз се наслаждавах до последната минута и дори исках още, но уви, ще трябва да почакам известно време, докато го качат в интернет, а за кино ще трябва да си помисля.
Данила и Доминик определено се справиха много добре и наистина се въплътиха в образите си, а факта, че Данила е руснак... м-м-ммм ;д
Кирова се извъди доста младичка, ако трябва да съм честна, но пък това не ѝ попречи да си изиграе ролята като хората xD
Като цяло филмът беше върхът и макар че доста сцени бяха пропуснати и също толкова бяха добавени, аз се наслаждавах до последната минута и дори исках още, но уви, ще трябва да почакам известно време, докато го качат в интернет, а за кино ще трябва да си помисля.
fallen_angel23- Стригой
- Брой мнения : 11
Точки : 55
Присъединяване : 08.07.2011
Хареса ми. Не мислех, че ще го направят толкова добре. Надминаха очакванията ми.
tedy1_baby- Читател
- Брой мнения : 18
Точки : 82
Присъединяване : 21.01.2014
Възраст : 33
Съгласна съм с теб. Определено очаквах да го направят доста по-добър. Мога съвсем спокойно да кажа, че не ми хареса много.
Sweet Nightmare написа:На мен не ми хареса много. Доста набързо беше направен, Лиса не ми хареса, изобщо. Имаше доста изменени неща. Абе като цяло ставаше за гледане, но можеше да се направи много по-добре и да се включат доста повече неща.
svikito- Стригой
- Брой мнения : 1
Точки : 1
Присъединяване : 15.02.2014
Възраст : 28
Sweet Nightmare написа:На мен не ми хареса много. Доста набързо беше направен, Лиса не ми хареса, изобщо. Имаше доста изменени неща. Абе като цяло ставаше за гледане, но можеше да се направи много по-добре и да се включат доста повече неща.
Абсолютно съм съгласна,плюс това,че въобще не ми хареса как са го направили като някаква пародия!
Надявам се следващия филм да е направен много по-добре,защото тази поредица заслужава
magdalasf- Читател
- Брой мнения : 18
Точки : 34
Присъединяване : 03.04.2011
Аз съм крайно разочарована от филма! Най-глупавият филм, който съм гледала, а е по любимата ми поредица... Толкова харесвам книгите, че направо ме е яд как можаха да направят така филма.. И актьорския състав е под всякаква критика - мороите трябва да са високи и слаби, а дампирите - по-якички, а Лиса и Роуз са с почти еднакво телосложение. Уфф, а Дмитрий си го представях толкова хубав.. във филма е като някакъв петдесетгодишен дядка..
Bubeto- Стригой
- Брой мнения : 9
Точки : 25
Присъединяване : 12.01.2014
Възраст : 25
Местожителство : София
Bubeto написа:Аз съм крайно разочарована от филма! Най-глупавият филм, който съм гледала, а е по любимата ми поредица... Толкова харесвам книгите, че направо ме е яд как можаха да направят така филма.. И актьорския състав е под всякаква критика - мороите трябва да са високи и слаби, а дампирите - по-якички, а Лиса и Роуз са с почти еднакво телосложение. Уфф, а Дмитрий си го представях толкова хубав.. във филма е като някакъв петдесетгодишен дядка..
Толкова съм съгласна. Ето го и моето мнение.
Добре, гледах филма. И останах без думи...
Тези успяха да ме накарат да намразя любимата си история. Единственото общо с книгите са само имената и тук там нещичко, но толкоз.
Първото нещо, от редицата ми не харесани, е историята с гарвана. Тя беше толкова важна, а те бяха изменили историята. Съвпадението беше само, че видяха Соня Карп и Лиса докосна гарвана. Че дори птицата не беше напълно умряла. Какво е съживявала?
Другото нещо - когато пристигаха в академията те пътуваха със самолет, не с кола. И нападението си беше пълна измишльотина.
Има още неща, които не харесах относно действията, но ще отнеме много време да ги описвам. Затова преминавам към актьорите.
Лиса изглеждаше ужасно. Тя трябваше да е красива, изящна, а не с уста като на жаба. А зелените и очи не трябваше да са чак толкова наситени. За точния нюанс не съм сигурно, но определено не бяха такива.
При Виктор Дашков малко бяха прекалили с болестта и приличаше на полуразложен труп. Добре, трябва да изглежда болен ама пък чак до дам...
Строгата директорка имах чувството, че всеки момент ще съблече червената туника с пайети около врата и ще затанцува.
Като видях Мейсън и се хванах за главата. Той трябваше да изглежда силен, а не като покрита с брашно и пъпчасала клечка за зъби.
Мия направо ми изкара акъла. Трябваше да е порцеланова кукла, а не ... това, но което са я направили.
И за накрая: Роуз и Дмитрий. Роуз е приемлива, но само защо трябва при измисленото нападение, да трепери. Та това е Роуз Хатауей - тя не се страхува от нищо. И Дмитрий, човека изместил Деймън от толкова много сърца, приличаше на тридесетгодишен изнасилвач. Палтото си е част от героя, но на този грозник, по мое мнение, ме стоеше ужасно.
Не харесах толкова много работи и то като имате предвид, че гледах само първите 15 минути. И няма да го догледам. Вече с месеци стой на компютъра без да го гледам, защото ако го направя, ще умра от сърдечен удар.
cheriko- Читател
- Брой мнения : 33
Точки : 81
Присъединяване : 01.07.2014
Възраст : 25
Местожителство : в сенките на нощта
Честно казано можеше и по-добре. От към сценарий определено филма беше лишен от някои от най-хубавите моменти, което беше минус. Доста неща бяха променени - някой спомена по-горе за момента с косата на Роуз, което понякога беше хубаво, понякога - не.
На мен актьорския състав ми беше леко странен. И Дмитрий, и Роуз, и Лиса и въобще всички на външен вид бяха дооста далеч от това в главата ми, но пък играта им не беше никак зле, така че се примирих с факта и към края на филма дори започнах да харесвам Димка. :3
Определено имаше какво да се желае, но пък не беше и прекалено зле и аз с нетърпение очаквам
продължение.
На мен актьорския състав ми беше леко странен. И Дмитрий, и Роуз, и Лиса и въобще всички на външен вид бяха дооста далеч от това в главата ми, но пък играта им не беше никак зле, така че се примирих с факта и към края на филма дори започнах да харесвам Димка. :3
Определено имаше какво да се желае, но пък не беше и прекалено зле и аз с нетърпение очаквам
продължение.
Carry- Читател
- Брой мнения : 25
Точки : 74
Присъединяване : 10.01.2014
Възраст : 27
Местожителство : Всички пейки в парка са мои.
Ами на мен филма доста ми допадна, все пак благодарение на него се запалих по поредицата (прочетох първата книга още същата вечер)
Знам, че повечето ще кажат "Разбира се, че филма ти харесва, нали първо него си гледала", но не е точно така. Когато прочетох книгата бях доста изненадана (в добрия смисъл), че до голяма степен филма се придържа по книгата. Всичко си е на място, макар че да, има и някои пропуски тук-там, но все пак в 2 часа цяла книга..
Актьорите ми допаднаха
(само Луси Фрай нещо не ми се вписва, но пък е лесно да се преживее ), макар че бих предпочела първо сама да бях изградила представите си за тях и чак след това да ги видя. Но нищо.. то може би ще има и други филми, а има още доста нови герои .
Знам, че повечето ще кажат "Разбира се, че филма ти харесва, нали първо него си гледала", но не е точно така. Когато прочетох книгата бях доста изненадана (в добрия смисъл), че до голяма степен филма се придържа по книгата. Всичко си е на място, макар че да, има и някои пропуски тук-там, но все пак в 2 часа цяла книга..
Актьорите ми допаднаха
(само Луси Фрай нещо не ми се вписва, но пък е лесно да се преживее ), макар че бих предпочела първо сама да бях изградила представите си за тях и чак след това да ги видя. Но нищо.. то може би ще има и други филми, а има още доста нови герои .
Vampire_Lover- Стригой
- Брой мнения : 34
Точки : 110
Присъединяване : 11.08.2014
Възраст : 26
Местожителство : София, България
Similar topics
» Какво мислите за Луси Фрай?
» Какво мислите за Данила Козловски?
» Какво мислите за актьорската игра?
» Какво мислите за корицата на Last Sacrifice
» Какво мислите за Зоуи Дойч?
» Какво мислите за Данила Козловски?
» Какво мислите за актьорската игра?
» Какво мислите за корицата на Last Sacrifice
» Какво мислите за Зоуи Дойч?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?