Недостъпна любов
2 posters
Страница 1 от 1
Недостъпна любов
Моя милост реши да пише книга и тъй като искам да съм сигурна, че ще се хареса избрах да постна предлога в този форум. Ако харесате измисленото от мен ще се постаря и ще дам всичко от себе си да донапиша историята, ако не няма смисъл да си затормозявам излишно мозъка. Всеки си има мнение, на някой може да му хареса на друг не. Приемам критиките! Мисля, че ще е добре да спра да се обяснявам. Пишете коментарите в темата.
Предлог
Слънцето още не беше залязло, а там където лъчите му докосваха кожата ми, тя изгаряше. Бях готова на всичко за него, дори на тази нелепа смърт. Тичах без да се съобразявам с каква скорост, хората виждаха само едно размазано петно. Беше ме страх, сртаха и болаката ме поглъщаха,но това сега нямаше значение за мен. Трябваше да го спася, независимо от цената. Древните бяха по петите ми, приятелите ми ме мразиха. Вярно бях си го заслужила, но защо той трябваше да плаща за моята грешка. Стигнах до хотела в който живееше, засилих се по стълбите не исках да чакам асансьора, всяка сеунда беше от значение.Спях пред врата му и почуках с усилието на волята си, по кокалчетата на ръката ми не беше останла зарава кожа, слънцето не беше пощадило нито една частица от тялото ми. Всяка стотна от сърцето ми се откъсваше по една частица и се разтваряше в изгорялото ми тяло, и тогава врата се отвори.
curse- Победител
- Брой мнения : 493
Точки : 2471
Присъединяване : 29.11.2009
Възраст : 31
Местожителство : Пловдив
Re: Недостъпна любов
Така като гледам главната героиня ще да е вампирка, което само по себе си обещава да е СУПЕР ЯКО! И определено ми харесва началото.
Аз като цяло съм много критична и не всяко нещо може да ми се хареса, но това ми привлече вниманието.
Несъмнено ще го следя ако го продължиш и го качваш тук
Аз като цяло съм много критична и не всяко нещо може да ми се хареса, но това ми привлече вниманието.
Несъмнено ще го следя ако го продължиш и го качваш тук
viki4ka333- Победител
- Брой мнения : 614
Точки : 2982
Присъединяване : 28.01.2010
Възраст : 30
Местожителство : Here and There
Similar topics
» "Сбъдната любов"
» Неочаквана любов
» Рискована любов – Керелин Спаркс
» Любов под гибелна звезда - Джоузефин Анджелини
» Ридание. Забранената любов на Повелителката на детелините - М. Стийвотър
» Неочаквана любов
» Рискована любов – Керелин Спаркс
» Любов под гибелна звезда - Джоузефин Анджелини
» Ридание. Забранената любов на Повелителката на детелините - М. Стийвотър
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?