Любим момент от втората книга?
3 posters
Страница 1 от 1
Любим момент от втората книга?
Кой е любимият ви момент от втората книга?
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Възраст : 30
Местожителство : Murcia, Spain
Re: Любим момент от втората книга?
Ехаааааааа!Точно прочетох и втората книга от поредицата.Радвам се,че сабра заедно Дориан и Юджийн.Мисля,че те си подхождат наи-добре.Невероятна поредица.Харесвам и тази за вампирите,но това е савсем различен свят-този на приказни и фантастични създания.Това е по-близо до мите предпочитания за четене.Преди няколко години ФЕНТЪЗИТО с приказни герои като тези беше наи-четено и издавано.Много се радвам,че някои все още продългава да пише книги на тази тематика.Нямам търпение да видя как ще се развият нещата във Земята на Бодлите.
desistela- Стригой
- Брой мнения : 22
Точки : 117
Присъединяване : 25.01.2011
Колкото до лубимия ми момент-мисля че са два:
1.Когато беше в кащата на Арт и искаше да убие Лийд,тогава се бореше дали да изварши преднамерено убийство/макар и за отмъщение на болката причинена от него/,или да запази човечността си и да го остави жив.Мисля че избора който направи беше правилен.Точно така трябваше да се случи -тя да го пощади,но да получи отплата за извращенията си.Това,че Дориан го уби беше за мен правилното разрешение на ситуацията.
2.След това -савсем на края на книгата,когато се отдаде на Дориан,защото точно тогава реши как ще продължи живота си занапред.Да бъде кралица и защитник на хората си,да признае окончателно своята страна на магията,и да избере правилният мъж до себе си-този който би я защитил независимо от решенията и деиствията и.
Леле стана цяло есе.
ЕДИТ: Не пиши две мнения едно след друго, освен ако няма 12 часа разлика - използвай бутона "edit". - Ели
1.Когато беше в кащата на Арт и искаше да убие Лийд,тогава се бореше дали да изварши преднамерено убийство/макар и за отмъщение на болката причинена от него/,или да запази човечността си и да го остави жив.Мисля че избора който направи беше правилен.Точно така трябваше да се случи -тя да го пощади,но да получи отплата за извращенията си.Това,че Дориан го уби беше за мен правилното разрешение на ситуацията.
2.След това -савсем на края на книгата,когато се отдаде на Дориан,защото точно тогава реши как ще продължи живота си занапред.Да бъде кралица и защитник на хората си,да признае окончателно своята страна на магията,и да избере правилният мъж до себе си-този който би я защитил независимо от решенията и деиствията и.
Леле стана цяло есе.
ЕДИТ: Не пиши две мнения едно след друго, освен ако няма 12 часа разлика - използвай бутона "edit". - Ели
desistela- Стригой
- Брой мнения : 22
Точки : 117
Присъединяване : 25.01.2011
Последните моменти от книгата когато е с Дориан и войниците и е чакаха.
merian85- Стригой
- Брой мнения : 20
Точки : 76
Присъединяване : 19.03.2011
Възраст : 39
Местожителство : БУРГАС
Similar topics
» Любим момент от първата книга?
» Любим момент от първата книга
» Любим момент от петата книга?
» Любим момент от третата книга
» Любим момент от третата книга?
» Любим момент от първата книга
» Любим момент от петата книга?
» Любим момент от третата книга
» Любим момент от третата книга?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?