Малко Вампирче ^,..,^
+6
stelichka
Rouzmary
evi17
bels
Sweet Nightmare
Little.Vampire
10 posters
Страница 1 от 1
Малко Вампирче ^,..,^
Ъм, здравейте! Аз съм Ани, от Стара Загора, на 15 години...
Занимавам се с писане, падам си по готически вампири, дори стилът ми е готик... през повечето време, понякога майка ми ме нарича "погребална агенция" и схващам намека...
Слушам готик метъл и рок, любимите ми групи са Найтуиш и Треи Дейс Грейс...
Не се сещам за още нещо, ако искайте, питайте! ^,..,^
Занимавам се с писане, падам си по готически вампири, дори стилът ми е готик... през повечето време, понякога майка ми ме нарича "погребална агенция" и схващам намека...
Слушам готик метъл и рок, любимите ми групи са Найтуиш и Треи Дейс Грейс...
Не се сещам за още нещо, ако искайте, питайте! ^,..,^
Little.Vampire- Победител
- Брой мнения : 65
Точки : 305
Присъединяване : 24.07.2010
Възраст : 29
Re: Малко Вампирче ^,..,^
Добре дошла във форума! Аз също много харесвам Треи Дейс Грейс :rock:
bels- Победител
- Брой мнения : 344
Точки : 1665
Присъединяване : 31.12.2009
Възраст : 27
Местожителство : sofiq
Добре дошла
evi17- Читател
- Брой мнения : 688
Точки : 2972
Присъединяване : 14.01.2010
Възраст : 27
Забравих най-важното!!! хДД
Добре дошла... искам само да те питам, как така майка ти не те е закопала.... щот и аз съм готик, ама с родителското тяло всеки ден се заяждаме/6 години вече/
Rouzmary- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 540
Точки : 2427
Присъединяване : 10.04.2010
Местожителство : Бургас
Ооооооооо, най-накрая сродна душа!!! Не знаеш колко се караме с тва черно!!! Пече слънце, аз искам да облека черен потник и черна пола, майка ми ми връчва розови гащета и бяла фланелка!!! хДДД
Наистина, имам си проблемите със стила, но от време на време изкарвам с временна работа малко пари и си купувам нещо ново готическо или ми подаряват за празници!!!
Можем да разменим готическа наука! хДД
Наистина, имам си проблемите със стила, но от време на време изкарвам с временна работа малко пари и си купувам нещо ново готическо или ми подаряват за празници!!!
Можем да разменим готическа наука! хДД
Добре дошла и от мен И въобще не се притеснявай за дрехите, преди 2 дни ходих на пазар за дрешки и като ги показах на баща ми единственото което каза беше "Стига с тия черни и сиви дрехи ..." Майка ми отдавна се отказа да ми прави забележки за това...
stelichka- Победител
- Брой мнения : 1209
Точки : 5674
Присъединяване : 24.11.2009
Възраст : 32
ми... моята е инат...и то ГОЛЯМ! Обаче на мен като ми падне пердето и не спирам със сърказма... направо ги раздрубявам на малки парченца! И баща ми, и майка ми :smile11: Та, понеже наще са разведени... майка ми си има нов съпруг, а баща ми си е със същата любавница... почвам и тях/любавницата и съпруга.../
Днес например аз се обличам с черен чорапогащник на огромни примки, черна пола, черен потник, кубинките ми и си взимам черната горница..../надявам се да не е нужно да описвам и грима.../ А майка ми ми купила бял сатенен панталон и електрикаво зелена тениска/със черешки отпред/ и бежова горница :shocked: :help: ... направо нямам думи.. тези хора не са ли се научили вече, че аз не се обличам в БЯЛО или БЕЖЕВО
Днес например аз се обличам с черен чорапогащник на огромни примки, черна пола, черен потник, кубинките ми и си взимам черната горница..../надявам се да не е нужно да описвам и грима.../ А майка ми ми купила бял сатенен панталон и електрикаво зелена тениска/със черешки отпред/ и бежова горница :shocked: :help: ... направо нямам думи.. тези хора не са ли се научили вече, че аз не се обличам в БЯЛО или БЕЖЕВО
Rouzmary- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 540
Точки : 2427
Присъединяване : 10.04.2010
Местожителство : Бургас
Само така, момиче! Шапка ти свалям!
И моите са разведени, но не знам къде е баща ми, но за сметка на това майка ми ме контролира мноооого здраво, дори понякога прекалено. Няма телефонен разговор, за който да не знае!
Но понякога имаме споразумения. Казах й, че искам нови кубинки, защради поледиците, които със сигурност ще ги има, и тя се нави. Исках риза за рождения си ден и тя се съгласи... Отделен е фактът, че ризата е черна и с яка като на граф Дракула...
А относно грима... понякога ми се налага да оставам при приятелка, за да го изтрия и тогава да се върна, защото той врече е по-спорен! ;о
Просто е важно да се намери баланса с родителите. Е, сарказмът също върши перфектна работа! хДД
Хей, аз предлагам да има тема, където да пускаме снимки!!! Много искам да ви видя! <33
И моите са разведени, но не знам къде е баща ми, но за сметка на това майка ми ме контролира мноооого здраво, дори понякога прекалено. Няма телефонен разговор, за който да не знае!
Но понякога имаме споразумения. Казах й, че искам нови кубинки, защради поледиците, които със сигурност ще ги има, и тя се нави. Исках риза за рождения си ден и тя се съгласи... Отделен е фактът, че ризата е черна и с яка като на граф Дракула...
А относно грима... понякога ми се налага да оставам при приятелка, за да го изтрия и тогава да се върна, защото той врече е по-спорен! ;о
Просто е важно да се намери баланса с родителите. Е, сарказмът също върши перфектна работа! хДД
Хей, аз предлагам да има тема, където да пускаме снимки!!! Много искам да ви видя! <33
Абе ти да не си ми загубената сестра? Нещо да се объркали в родилното?
И на мен майка ми само ми мрънка как се обличам като траурен агент. XD Като се изтупам с черен панталон и черна риза за униформа и тя припада горката.
&& Nightwish are just <3 Но с Таря. Анет е доста зле в пеенето, милата.
И на мен майка ми само ми мрънка как се обличам като траурен агент. XD Като се изтупам с черен панталон и черна риза за униформа и тя припада горката.
&& Nightwish are just <3 Но с Таря. Анет е доста зле в пеенето, милата.
Невероятно е колко хора има с моята съдба. Моите родители също са разведени и аз живея с майка ми. От начало тя беше много, ама много против черното ми облекло, но с времето свикна и сега сама предлага да ми купува черни дрехи. Колкото до това, че в къщи рядко се слуша нещо различно от метъл, все още сме на ралични мнения, но вярвам, че и това ще приеме скоро. :)
Silvi_2711- Обикновен човек
- Брой мнения : 60
Точки : 217
Присъединяване : 17.09.2010
Възраст : 30
лелее незнаех че има толкова много хора със съдба като моята! аз не съм готик[но съм изключителна почитателка на стила], а по-скоро alternative rock + retro rock + ska + hard-trash.. :XD: доста е объркано, ама на мен си ми харесва.
а колкото до въпроса за негодуванието на майка ми към облеклото някой път просто ми иде да: :angry2:
а колкото до въпроса за негодуванието на майка ми към облеклото някой път просто ми иде да: :angry2:
iwanttokillyoubitch- Стригой
- Брой мнения : 5
Точки : 25
Присъединяване : 05.01.2011
Възраст : 28
Брей... Насправо се очудвам колко хора сме с 1 съдба.
Отивам на пазар и се връщам вкъщи с 3 торби черни дрехи и майка ми като ги види й се изправя косата и се почва една лекция от типа на: Тии как може да се обличаш така? Ти си още млада. Не може да носиш такива дрехи. Приличаш на погребален агент и т.н.
Но с времето го преживя. :D
Сега спорим само за черния грим...
Иначе аз съм в малко по-тежката част на метъла - Amon Amarth, Arch Enemy...
Но класики като Nightwish /с Таря/ и Hammerfall слушам.. :D
Отивам на пазар и се връщам вкъщи с 3 торби черни дрехи и майка ми като ги види й се изправя косата и се почва една лекция от типа на: Тии как може да се обличаш така? Ти си още млада. Не може да носиш такива дрехи. Приличаш на погребален агент и т.н.
Но с времето го преживя. :D
Сега спорим само за черния грим...
Иначе аз съм в малко по-тежката част на метъла - Amon Amarth, Arch Enemy...
Но класики като Nightwish /с Таря/ и Hammerfall слушам.. :D
Fallen_AngeL- Стригой
- Брой мнения : 34
Точки : 91
Присъединяване : 29.11.2010
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?