[Request] Графики
Страница 1 от 1
[Request] Графики
Предлагам да сформираме Request team.
Предлагат се само графики, защото се съмнявам някой да се навие да рисува по поръчка за нищо.
Значи казвате какво искате - иконка, сигнатура, цял профил, тапен, банер или каквото още ви хрумне. Обикновено рядко работя без картинки, така че ще е хубаво да предоставите. Можете да оставите всичко по-наш избор или пък да кажете размер, преобладаваща гама цветове, текст или дори някакъв специален ефект, който да бъде включен.
Засега ще съм само аз. Ако някой друг също има желание да се включи може да ми прати ЛС с нещо негово и ако ми хареса е в отбора.
Пускайте направо в темата каквото искате, обещавам да не се бавя много.
Естествено ако нещо не ви хареса не сте длъжни да го носите, кредит в сигнатурата само ако искате. Да, и е логично да не ги представяте за ваши.
Предлагат се само графики, защото се съмнявам някой да се навие да рисува по поръчка за нищо.
Значи казвате какво искате - иконка, сигнатура, цял профил, тапен, банер или каквото още ви хрумне. Обикновено рядко работя без картинки, така че ще е хубаво да предоставите. Можете да оставите всичко по-наш избор или пък да кажете размер, преобладаваща гама цветове, текст или дори някакъв специален ефект, който да бъде включен.
Засега ще съм само аз. Ако някой друг също има желание да се включи може да ми прати ЛС с нещо негово и ако ми хареса е в отбора.
Пускайте направо в темата каквото искате, обещавам да не се бавя много.
Естествено ако нещо не ви хареса не сте длъжни да го носите, кредит в сигнатурата само ако искате. Да, и е логично да не ги представяте за ваши.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?