Ако можехте да изиграете роля във филма, коя бихте избрали
+28
~coconut
Daffie
curse
Dellen
нел-j
Lara
Flammea Lacrima
Lisa28
Mia Zeklos
Johnna1995
vampirez
Роуз Хатауей
iveto131
hrisityyy_96
kat_i
Ronrinesu
VampirePrincess
Анастасия Старлинг
evi17
elly
BeBeTy666
mir4eto97
Sweet Nightmare
Rose Hathaway
nessa
Krisinka_s
Beautiful_nightmare
lissa.va
32 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Ако можехте да изиграете роля във филма, коя бихте избрали
First topic message reminder :
И така кой образ мечтаете да изиграете, защо точно него избрахте? Да видим има ли някоя, която не иска да изгиграе Роуз! :XD:
Ще започна със себе си, както личи от името ми - бих изиграла Лиса. Би ми било интересно да изиграя такъв противоречив образ. От една страна тя е добра, мила и прочие, но повечето читатели не я харесват, защото едва ли не пречи на Роуз. Също би ми било интересно да изиграя лудостта й, а пък и друго си е да си принцеса Освен това съм луда по Кристиян
И така вие сте наред, споделете кой образ искате да изигрете
И така кой образ мечтаете да изиграете, защо точно него избрахте? Да видим има ли някоя, която не иска да изгиграе Роуз! :XD:
Ще започна със себе си, както личи от името ми - бих изиграла Лиса. Би ми било интересно да изиграя такъв противоречив образ. От една страна тя е добра, мила и прочие, но повечето читатели не я харесват, защото едва ли не пречи на Роуз. Също би ми било интересно да изиграя лудостта й, а пък и друго си е да си принцеса Освен това съм луда по Кристиян
И така вие сте наред, споделете кой образ искате да изигрете
lissa.va- Стригой
- Брой мнения : 30
Точки : 153
Присъединяване : 22.04.2010
Re: Ако можехте да изиграете роля във филма, коя бихте избрали
Хм, може би Роуз, с тез черни очи, кестенява коса и загоряла от слънцето кожа целогодишно.. Пък и най-много би ми подхождало на характера - просто ми идва от вътре да се държа по този начин. За Лиса никой не би ме взел - нямам представа как бих изиграла подобен характер, камо ли пък че ще имам нужда от лещи... и перука... и фон дьо тен... И да стана по-кльощава... абе, забравете. ;д
Аз съм за Роуз. А причината - всяко нейно качество!
А от мъжете Ейдриън.
А от мъжете Ейдриън.
Lisa28- Обикновен човек
- Брой мнения : 97
Точки : 396
Присъединяване : 26.03.2011
Възраст : 28
Може би Таша Озера-имам тъмна коса -естествено съм руса ама айде и сини очи и на характер си приличаме.Аз за разлика от повечето не харесвамт олкова Роуз и не мисля че Лиса е пречка в живото й или нещо такова.Лиса също е много интересен персонаж,не е просто една лигава принцеса а всъщност си приличам най-много с Кристиян -поведението,този сарказъм и това че повечето странят от него.
Flammea Lacrima- Стригой
- Брой мнения : 5
Точки : 31
Присъединяване : 30.03.2011
Джил !
или пък Лиса...
или пък Роуз,заради Дмитрий ,но по-скоро Джил :Р
или пък Лиса...
или пък Роуз,заради Дмитрий ,но по-скоро Джил :Р
Lara- Стригой
- Брой мнения : 20
Точки : 57
Присъединяване : 31.01.2011
Роуз, аз съм със същия темперамент.
нел-j- Читател
- Брой мнения : 62
Точки : 156
Присъединяване : 20.06.2011
Малко е тъпо при мен,но ако бях момче щях да искам да изиграя Дмитрий (и то не само заради секс сцените с Роуз).Просто много се възхищавам на човека...дампира,всъщност.А ако го разглеждаме в един точно определен интервал си е чист стригой.Абе изводът е че много му се възхищавам и ми се иска да притежавах някои от неговите черти на характера.
За женска роля-за Роуз не ставам.Много сме различни.За Лиса също.Мисля,че много добре бих изиграла Сидни,алхимичката.С нея сме си лика-прилика с изключение на това,че аз не съм вярваща и не смятам,че Роуз е "дяволско изчадие".
За женска роля-за Роуз не ставам.Много сме различни.За Лиса също.Мисля,че много добре бих изиграла Сидни,алхимичката.С нея сме си лика-прилика с изключение на това,че аз не съм вярваща и не смятам,че Роуз е "дяволско изчадие".
Dellen- Стригой
- Брой мнения : 31
Точки : 102
Присъединяване : 20.07.2010
Възраст : 30
Местожителство : България
От момичетата или Лиса или Сидни. Естествено Роуз ми е любимка, но малко се разминаваме по идеала за мъж. Влюбена съм в Ейдриън. :inlove2:
Ако бях момче мисля че се подразбира кой бих избрала (Ейдриън) :(inlove):
Ако бях момче мисля че се подразбира кой бих избрала (Ейдриън) :(inlove):
curse- Победител
- Брой мнения : 493
Точки : 2471
Присъединяване : 29.11.2009
Възраст : 31
Местожителство : Пловдив
Ами аз тотално бих избрала Роуз,просто за мен тя си е... ЕДИНСТВЕНАТА !!
Daffie- Победител
- Брой мнения : 34
Точки : 156
Присъединяване : 22.02.2011
Възраст : 26
Местожителство : Пловдив
Честно казано аз съм силно затруднена кого бих могла да изиграя от женския каст, тъй като с всяка имам някакви допирни точки, но и някои толкова различни, които биха били голяма спънка за мен. Но честно казано бих избрала Сидни, тъй като ми се струва най-нормална и реална от цялата книга. Не, че другите са по-така... Ала за мен Роуз е донякъде прекалено безскруполна (признавам си, че това го мисля само заради начина, по който постъпи с Ейдриън, но той ми е фаворитът от цялата поредица и все още не мога да го прежаля ); Лиса е прекалено добра, хрисима и смирена и почти винаги се съобразява или подчинява с някого, а за мен това е непосилна задача. Обичам думата ми да е последна Мия, хм, не съм напълно убедена, че ще се справя, защото никак не ме бива в задкулисните игри и сплетните. А Джил, Джил ми идва с прекалено роматична нагласа за света и тъй като в мен живее един циник нейната роля може и да ме затрудни. Затова казвам Сидни, нищо че и с нея не сме толкова близко една до друга, но все пак ми се струва най-хармонична като характер. Въпреки че ако дори малка част от мен знаеше, че всяка една усмивка на Ейдриън ме разтапя то бих му заявила в прав текст- "Мой си, не си мисли друго!"
От мъжкия каст, определено и безапелационно, при това и с гордост заявявам, че съм идеалният Ейдриън! Добре де, може би не идеалният, но със сигурност бих вложила цялото си сърце, за да го изиграя, тъй като той си остава моят любимец в продължение на цели шест книги (в две, от които го оплаквам, ала това е друга тема ) Всъщност сигурно бих се справила прилично и с образа на Кристиан, но не ме влече толкова силно, колкото Ивашков
От мъжкия каст, определено и безапелационно, при това и с гордост заявявам, че съм идеалният Ейдриън! Добре де, може би не идеалният, но със сигурност бих вложила цялото си сърце, за да го изиграя, тъй като той си остава моят любимец в продължение на цели шест книги (в две, от които го оплаквам, ала това е друга тема ) Всъщност сигурно бих се справила прилично и с образа на Кристиан, но не ме влече толкова силно, колкото Ивашков
~coconut- Стригой
- Брой мнения : 4
Точки : 10
Присъединяване : 13.09.2011
Няколко месеца и много запитвания по въпроса по-късно, аз пристигам пак с ново мнение. ;д Или поне малко по-различно.
Наистина по характер бих била перфектна за Роуз, защото просто винаги знам как бих реагирала в ситуациите, в които изпада тя, как бих се държала.. Ще ми се удава да изиграя добре подобна роля.
Но аз съм ходила на достатъчно школи по актьорско майсторство и са ми казвали, че съм добра актриса, така че бих могла да изиграя и друг характер, макар и не толкова перфектно. И тук идва работата с външния вид...
Имам русо-кестенява коса, тъмнокафяви очи и малко по-тъмен от нормалното тен цяла година, но все пак всички, които съм питала и които са подробно запознати с Академията на секундата ми казват "Джил!", макар че единственото нещо, което имам общо с нея е, че съм на петнайсет. ;д
Наистина по характер бих била перфектна за Роуз, защото просто винаги знам как бих реагирала в ситуациите, в които изпада тя, как бих се държала.. Ще ми се удава да изиграя добре подобна роля.
Но аз съм ходила на достатъчно школи по актьорско майсторство и са ми казвали, че съм добра актриса, така че бих могла да изиграя и друг характер, макар и не толкова перфектно. И тук идва работата с външния вид...
Имам русо-кестенява коса, тъмнокафяви очи и малко по-тъмен от нормалното тен цяла година, но все пак всички, които съм питала и които са подробно запознати с Академията на секундата ми казват "Джил!", макар че единственото нещо, което имам общо с нея е, че съм на петнайсет. ;д
Мисля , че най-много ще си пасна с Роуз . Горе-долу си приличаме в някой аспекти
elizabetta_90- Победител
- Брой мнения : 946
Точки : 4613
Присъединяване : 02.11.2012
Аз бих играла Мия
alisiq1993- Стригой
- Брой мнения : 17
Точки : 85
Присъединяване : 24.08.2014
Роуз,защото образа е най близко до характера ми.
oniii123- Читател
Точки : 81
Присъединяване : 02.03.2013
Твърдо Роуз. Прекалено много прилики имаме, за да пожелая да играя друг герой.
blackbunny- Стригой
Точки : 86
Присъединяване : 02.09.2014
Възраст : 27
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Ришел Мийд с камео роля във филма VA
» Бихте ли променили книгите?
» Къде бихте отишли с предишния ?
» На коя известа личност бихте искали да отидете на концерт?
» Общ чат за филма!
» Бихте ли променили книгите?
» Къде бихте отишли с предишния ?
» На коя известа личност бихте искали да отидете на концерт?
» Общ чат за филма!
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?