Краткият втори живот на Бри Танър - Стефани Майър
+9
Jenna
Lina
van4et0o
venka3
bels
stelichka
djenitoo
Райс
Little_Dhampir
13 posters
Страница 1 от 1
Краткият втори живот на Бри Танър - Стефани Майър
Стефани Майър започва тази история отдавна. Далеч преди четирите романа от поредицата „Здрач“ да се превърнат в световен феномен. „Тогава редактирах „Затъмнение“ и бях потопена изцяло в моя вампирски свят – разказва тя. – Мислех много за новородените вампири, представяйки си тяхната страна на историята. Започнах да пиша от гледната точка на Бри за тези последни дни и за това какво е да си новороден.“ Днес този текст се превръща в самостоятелна книга, друга гледна точка към невероятния свят на „Здрач“.
Цена: 9.90 лв.
Излиза на 14-ти юни.
ЕгмонтБългария
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Възраст : 30
Местожителство : Murcia, Spain
Re: Краткият втори живот на Бри Танър - Стефани Майър
това е книга за момичето/вампирката/ от Затъмнение, така ли?
Райс- Победител
- Брой мнения : 225
Точки : 1056
Присъединяване : 12.04.2010
Възраст : 33
Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
Дам, това е. Аз може би ще я прочета някой ден, забележете, че казвам "прочета", а не "купя"
Аз също не бих я купила, ще дам 10 лева за някоя по-хубава книга.
Little_Dhampir- Администратор
- Брой мнения : 2878
Точки : 14753
Присъединяване : 09.08.2009
Местожителство : Murcia, Spain
Мхм и аз не съм сигурна, че ще си я купя :mmm: Обаче някъде бях чела, че книгата ще се пусне за безплатно четене в интернет от самата Стефани за около 1 седмица някъде, но не знам точно кога ще стане това.
stelichka- Победител
- Брой мнения : 1209
Точки : 5674
Присъединяване : 24.11.2009
Възраст : 32
Еми за някои английският не е пробелм, а и не вярвам феновете да не направят някой фен превод Не ме разбирайте погрешно аз съм "ЗА" купуването на книги и уважаването труда на автора, но според мен Стефани се чуди вече за какво да пише и как да изкара още пари от Здрач (някак си не вярвам, че е написала историята отдавна и т.н.) Лично мое мнение де, а и по-добре да беше завършила Midnight Sun.
stelichka- Победител
- Брой мнения : 1209
Точки : 5674
Присъединяване : 24.11.2009
Възраст : 32
Аз ще си я купя луда съм на тема Здрач :(inlove):
bels- Победител
- Брой мнения : 344
Точки : 1665
Присъединяване : 31.12.2009
Възраст : 27
Местожителство : sofiq
Не съм чела книгите от поредицата и в момента имам ного за четене, но тази може би ще си я купя, защото не съм чела другите, а това ми се вижда интересно(възможно е да е така, защото не съм чела другите книги).
venka3- Победител
- Брой мнения : 64
Точки : 255
Присъединяване : 06.04.2010
stelichka написа:Еми за някои английският не е пробелм, а и не вярвам феновете да не направят някой фен превод Не ме разбирайте погрешно аз съм "ЗА" купуването на книги и уважаването труда на автора, но според мен Стефани се чуди вече за какво да пише и как да изкара още пари от Здрач (някак си не вярвам, че е написала историята отдавна и т.н.) Лично мое мнение де, а и по-добре да беше завършила Midnight Sun.
За мен лично не е проблем на английски да я прочета, но просто вече като чуя "Здрач" ми втръсва. Ще изчакам да видя и последните два филма, но не знам как ще се развият нещата след ужасния филм на "Новолуние". Твърде много ги раздухаха книгите, а сега като си помисля колко мноооооооого по-хубави поредици има направо ми се чуди какво толкова съм я харесала. Но поне едно признавам: Тази поредица накара много български тинейджъри да започнат да четат книги.
stelichka, тя Мейър да допише Миднайт сън, ама да вземе и да си допише заплануваните продължения на Скитница :sad: Искам да прочета поне още една книга от продължението.
van4et0o- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 541
Точки : 1884
Присъединяване : 09.01.2010
Възраст : 29
Местожителство : Пловдив
Абсолютна съм съгласна с теб.За Всичко -втръсването при думата "Здрач",провала на Новолуние,колко по-добри поредици има от "Здрач" и за това че много тинейджъри са почнали да четат книги след тях.Благодарна съм и че след тази мания започнаха да издават толкова много поредици на български.
И за продълженията на "Скитница" същото много се надявам да се допишат и издадат.
И за продълженията на "Скитница" същото много се надявам да се допишат и издадат.
Lina- Морой-Дух
- Брой мнения : 392
Точки : 1935
Присъединяване : 03.04.2010
Местожителство : Ямбол
Така е и аз от Здрач, започнах да чета такива книги, дори от тях научих за подони книги но все пак наистина щеше да е по-хубаво да се довърши Среднощно слънце и чак след това да издава каквото иска.
ПП: Вчера на goodreads попаднах на The soul - продължението на Скитница и мисля, че пишише, че 1012г ще излиза. Но все пак не съм много сигурна, че информацията е надежна
ПП: Вчера на goodreads попаднах на The soul - продължението на Скитница и мисля, че пишише, че 1012г ще излиза. Но все пак не съм много сигурна, че информацията е надежна
Благодаря, Джени. Да се надяваме, че е истина. Иска ми се поне още една книга за Скитницата да напише. :sad:
van4et0o- Дампир-Първокурсник
- Брой мнения : 541
Точки : 1884
Присъединяване : 09.01.2010
Възраст : 29
Местожителство : Пловдив
Аз я дръпнах от интернет. Ще си я прочета на английски, пъ ако ми хареса - ще си я взема и на български. Им време докато излезе.
А Скитницата хубава ли е? (Ще си намеря темата, за да питам)
Мисля си, че ще е добра. Е, не колкото Здрач и т.н.
А Скитницата хубава ли е? (Ще си намеря темата, за да питам)
Мисля си, че ще е добра. Е, не колкото Здрач и т.н.
Jenna- Победител
- Брой мнения : 102
Точки : 474
Присъединяване : 02.06.2010
Прочетох я за няколко часа просто така от чисто любопитство да видя какво е измислила Стефани този път. Имаше си някой нелепи моменти, но като цяло ми хареса. Тъкмо започнах да симпатизирам на Бри и взе, че умря.
ShadowKiss- Победител
- Брой мнения : 218
Точки : 889
Присъединяване : 09.11.2009
Да, споделям мнението на ShadowKiss. Не че и на мен вече не ми втръсва от "Здрач", но ме дразни самата мания, повечето от която е псевдофенска. Иначе, настарни от цялата тази глупост, аз все още си харесвам "Здрач" и наистина ми харесва тази идея. Тази Бри изобщо не беше представена като хората (не че и имаше нужда де), но то пък повечето герои на Стефани, които не са от значение са така.
Както и да е, взех си я, и наистина е хубава, поне от това, което порчетох. Във всеки случай ми беше по-приятно да бъда в нейната глава, отколокто в тази на Бела. Не че не споделям мнението, че Стефани просто се чуди как да изкара пари, но за това съм доста сигурна, че може и така да е, защото на трейлъра го има това потапяне под водата, което беше споменато и в книгата в един от моментите. Както и да е, не мисля, че е толкова лоша книгата.
Както и да е, взех си я, и наистина е хубава, поне от това, което порчетох. Във всеки случай ми беше по-приятно да бъда в нейната глава, отколокто в тази на Бела. Не че не споделям мнението, че Стефани просто се чуди как да изкара пари, но за това съм доста сигурна, че може и така да е, защото на трейлъра го има това потапяне под водата, което беше споменато и в книгата в един от моментите. Както и да е, не мисля, че е толкова лоша книгата.
Rose Hathaway- Победител
- Брой мнения : 953
Точки : 3668
Присъединяване : 30.03.2010
Възраст : 31
Местожителство : Montana, St. Vladimir Academy
Книгата беше интересна и приятна за четене.Аз също споделям мнението,че тази книга е просто опит на Стефани да изкара повече пари.Просто вече и на мен взема да ми писва от целия този шум и всички позьорски истории.
mariana3- Стригой
- Брой мнения : 12
Точки : 57
Присъединяване : 17.01.2011
Книгата си беше наистина добра. Лично на мен ми допадна адски много. Да не кажа повече, отколкото от гледната точка на Бела.
какво като иска да печели пари? Ами всички други, които си правят поредицата от 8-15 книги, като съвсем спокойно може да стане на 4 от повече по 200 страници?
Много ясно, че всичко сега си е чиста проба комерс. И затова се появиха толкова много писателки... видя се, че хората обичат вампирски истории и всеки тръгна да пише поредица. Не книга, поредица.
И да се дразним, и да не се дразним, тази тенденция ще продължи още няколко години - всеки ще пише и пише, и пише не за друго, а за спечели колкото се може повече.
какво като иска да печели пари? Ами всички други, които си правят поредицата от 8-15 книги, като съвсем спокойно може да стане на 4 от повече по 200 страници?
Много ясно, че всичко сега си е чиста проба комерс. И затова се появиха толкова много писателки... видя се, че хората обичат вампирски истории и всеки тръгна да пише поредица. Не книга, поредица.
И да се дразним, и да не се дразним, тази тенденция ще продължи още няколко години - всеки ще пише и пише, и пише не за друго, а за спечели колкото се може повече.
Jenna- Победител
- Брой мнения : 102
Точки : 474
Присъединяване : 02.06.2010
Хареса ми много и не ме учудва как в една толкова тънка книжка е събрана повече жестокост от захаросаният свят от всички четири главни книги на "Здрач". Тази тук показва истинския мрачен свят на глада на вампирите.
chou- Победител
- Брой мнения : 35
Точки : 153
Присъединяване : 01.07.2011
Similar topics
» Честит рожден ден, Стефани Майър!
» Стефани Майър с нова книга!
» ОБСЕБЕНИ: Стефани Майър и феноменът "Здрач"
» Искате ли да има втори филм?
» Стефани Майър с нова книга!
» ОБСЕБЕНИ: Стефани Майър и феноменът "Здрач"
» Искате ли да има втори филм?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Авг 23, 2018 12:01 pm by magi961
» Коя е последната книга, която си купихте?
Нед Яну 21, 2018 6:53 pm by Valentina
» Любима вампирска поредица?
Нед Яну 21, 2018 6:51 pm by Valentina
» Коя книга четете в момента?
Нед Яну 21, 2018 6:50 pm by Valentina
» От А до Я имена на момиче и момче
Нед Яну 21, 2018 6:25 pm by Valentina
» Да броим до 999 vol.2
Нед Яну 21, 2018 6:23 pm by Valentina
» Новини около издаването на четвъртата книга в БГ
Нед Яну 21, 2018 6:10 pm by Valentina
» Любим момент от първата книга?